Tres pimes de Respon.cat mostraran les bones pràctiques d’RSE al bizbarcelona

bizpimes_Respon.cat_2016

  • Respon.cat convida tres pimes membres al bizbarcelona per mostrar les bones pràctiques d'RSE en tres àrees clau vinculades al projecte Focus de l'RSE a Catalunya
  • Apunts, Amat Immobiliaris i Aranow intervindran en la sessió de Respon.cat al Bizbarcelona mostrant la seva estratègia en matèria d'RSE.
  • Aquestes intervencions s'enregistraran en vídeo per elaborar materials divulgatius de casos reals de pimes que integren l'RSE en la gestió empresarial de les seves organitzacions

 

Focalitzant matèries clau per a la gestió de l'RSE de les Pimes

El dia 1 de juny a les 18.00 h. a la sala 2 de l'espai bizpimes del bizbarcelona es presentaran les bones pràctiques de tres pimes membres de Respon.cat en el desenvolupament de tres àrees clau en la gestió de l’RSE:
Beatriz Castillo, ‎responsable del departament de Comunicació i RSE d'ApuntsCohesio_Social_Focus_Respon.cat, una empresa d'economia social que adopta criteris ètics en tota l'actuació empresarial Apunts ·Fundació Joiai es basa en el compromís econòmic, social i ambiental, que explicarà com es treballa la Cohesió social i com aconsegueixen generar impacte amb aquesta estratègia de gestió

Amat Immobiliaris
Desenvolupament_Capital_humà_Focus_Respon.cat
Joana Amat, codirectora general d'Amat Immobiliaris, una empresa familiar que aposta per la formació del personal i fomenta l'entusiame i la implicació de l'equip de treball. Basaran la seva intervenció en el Desenvolupament del capital humà

aranow packaging machineryJordi Cuixart, director general d'Aranow Packaging MachineryEtica_Organitzacions_Focus_Respon.cat, una pime amb un lideratge marcat per un profun sentit ètic i per la importància de les relacions entre l'empresa i la societat. La seva intervenció tractarà l'Ètica de les organitzacions

Josep Maria Canyelles, coordinador de Respon.cat, farà la presentació de l'esdeveniment, amb una intervenció sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible i el projecte Focus de l'RSE a Catalunya.

Des de Respon.cat es disposa d'un nombre limitat d'invitacions per a les empreses interessades en assistir a la sessió. Es poden sol·licitar a través del correu projectes@respon.cat

Taller per a millorar les habilitats de portaveus 

Joan Francesc CanovasCom a suport a la preparació de les presentacions, Respon.cat organitza una sessió prèvia destinada a les tres persones que han de fer les presentacions, on l'expert en comunicació Joan Francesc Cànovas, periodista i consultor especialitzat en comunicació de crisi i en formació de portaveus i professor de la facultat de comunicació de l'UPF, conduirà un taller per a millorar les habilitats de portaveus en intervencions professionals i personals.
Per tal d'aprofitar el taller, Respon.cat convida les empreses membres que hi estiguin interessades a poder participar també d'aquest taller, si bé amb una limitació total de participants per tal d'assegurar la dinàmica.
Aquesta sessió és una gran oportunitat per a totes les persones que hi pugueu assistir de conéixer algunes claus essencials per a ser més eficient a l'hora de comunicar, abordant aspectes bàsics de la presentació pública de continguts en situacions professionals.

Aquesta sessió tindrà lloc el dia 10 de maig de 10.30 a 14.30 h a l'espai de la Fundació Joia al c. Indústria 50, de Barcelona.
Les empreses interessades ens ho poden indicar per correu.

Respon.cat va estar present en el bizbarcelona 2015 sota el lema "Líders empresarials de pimes amb models de negoci socialment responsables" on van intervenir quatre pimes membres de l'asssociació: Cafès NovellTarannà Viatges amb SentitFundació Claror i Mina Pública Aigües de Terrassa com a mostra de la diversitat de l'RSE. Les intervencions també es van enregistrar per a divulgar-se i serveixen com a contingut d'interès en RSE i com a material acadèmic de la UOC, que promou el Màster oficial d'RSC.

Entrades relacionades:

Anterior La desigualtat, el risc més gran, per Daniel Ortiz
Següent Barcelona, seu mundial de l'Economia del Bé Comú

També et pot interessar

Felip Puig: “Tots els agents han de prendre part en aquesta visió de responsabilitat en els afers col·lectius” #responcat

Tuits en ordre invers: respon.cat ‏@respon_cat  3 h F.Puig: Encoratgem que l’RSE serveixi per fer un país millor #responcat Expandir  Respon   Esborra   Marca com a preferit   Repiulat per respon.cat Oriol Tarrats ‏@otarrats  3 h RSE=

Respon.cat vol posar sobre la taula les “Inquietuds del DIRSE” en un espai de col·loqui

Respon.cat i DIRSE inicien un camí de col·laboració organitzant el primer col·loqui “Inquietuds del DIRSE” Aquest col·loqui té per objectiu oferir un espai de netwworking i intercanvi d’experiències i inquietuds en matèria d’RSE. Col·loqui

81 Jornada Corresponsables. La dimensió ambiental de l’RSE

Corresponsables celebra la 81a Jornada, dedicada a la dimensió ambiental de la responsanilitat social. L’acte compta amb el recolzament de Gas Natural Fenosa i tindrà lloc a l’Auditori de Gas