Millora continua per innovar: el secret de Vallformosa

Captura de pantalla 2016-12-07 a les 8.51.55

  • El proper 14 de desembre Accio organitza el primer "esmorzar d'innovació" amb l'empresa Valllformosa
  • Aquests esmorzars volen sensibilitzar sobre la importància de la innovació a l’empresa

 

  • Quins factors són necessaris per detectar oportunitats de millora?
  • Hi ha algun mètode per fomentar noves idees en innovació?
  • Com poden gestionar-se les innovacions incrementals i disruptives dins l’empresa?

Al primer esmorzar d’innovació a Sant Cugat del Vallès coneixerem el cas d’èxit de l’empresa Vallformosa, una empresa familiar dedicada a l’elaboració de vins i caves del Penedès.
Després d’un procés de professionalització dins de la companyia, Vallformosa va apostar per analitzar detalladament els seus processos fins que, finalment, ha apostat per un procés de millora continua que dona lloc a noves oportunitats i innovacions incrementals, tant de processos, com de producte i de model de negoci.
En Ferran Vilà, director d’Innovació i Desenvolupament de Negoci l’empresa, explicarà com ha sistematitzat la innovació amb la implementació de la millora continua i, recentment, ampliant-lo a innovació oberta, fet que ja ha permès a Vallformosa obtenir reduir de forma substancial reduir costos, entre d’altres beneficis.
Al final de la sessió hi haurà un cafè-networking amb tots els assistents per compartir les vostres experiències en innovació.

Programa

09.30h Benvinguda

Esadecreapolis.

09.35h Presentació dels serveis d’innovació

Enric Bayó, cap de Gestió d'Innovació d'ACCIÓ.

09.40h Presentació de l’empresa Vallformosa

Ferran Vilà, Innovation & Business Development Director.

10.15h Torn obert de paraules

10.30h Esmorzem amb Vallformosa, espai de networking 

11.00h Fi de l’acte

Dia: Dimecres 14 de desembre
Hora: de 9.30 a 11.00h
Inscrpcions
Més informació aquí

Anterior "L’eradicació, al nostre abast", article de Daniel Ortiz i Àngela Arce al Periódico
Següent Vídeo notícia de l'Acte de lliurament de Premis Respon.cat 2016

També et pot interessar

[ENTREVISTA] El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya entrevista Josep Maria Canyelles

El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya entrevista Josep Maria Canyelles, coordinador de Respon.cat, i Marta Subirà, secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. L’editorial de la revista

Vídeos de les organitzacions guanyadores dels Premis Respon.cat 2017

Podeu visualitzar els vídeos de les empreses guanyadores dels Premis Respon.cat 2017 Els vídeos s’han presentat en l’Acte de lliurament de Premis Respon.cat 2017 en què s’han fet públiques les organitzacions guanyadores

El teixit productiu davant la Reforma horària

  El proper 4 de novembre tindrà lloc la jornada “El teixit productiu davant la Reforma horària” al Caixafòrum Durant la jornada es presentarà l’eina d’autoavaluació per a empreses La Iniciativa per