Millora continua per innovar: el secret de Vallformosa

Captura de pantalla 2016-12-07 a les 8.51.55

  • El proper 14 de desembre Accio organitza el primer "esmorzar d'innovació" amb l'empresa Valllformosa
  • Aquests esmorzars volen sensibilitzar sobre la importància de la innovació a l’empresa

 

  • Quins factors són necessaris per detectar oportunitats de millora?
  • Hi ha algun mètode per fomentar noves idees en innovació?
  • Com poden gestionar-se les innovacions incrementals i disruptives dins l’empresa?

Al primer esmorzar d’innovació a Sant Cugat del Vallès coneixerem el cas d’èxit de l’empresa Vallformosa, una empresa familiar dedicada a l’elaboració de vins i caves del Penedès.
Després d’un procés de professionalització dins de la companyia, Vallformosa va apostar per analitzar detalladament els seus processos fins que, finalment, ha apostat per un procés de millora continua que dona lloc a noves oportunitats i innovacions incrementals, tant de processos, com de producte i de model de negoci.
En Ferran Vilà, director d’Innovació i Desenvolupament de Negoci l’empresa, explicarà com ha sistematitzat la innovació amb la implementació de la millora continua i, recentment, ampliant-lo a innovació oberta, fet que ja ha permès a Vallformosa obtenir reduir de forma substancial reduir costos, entre d’altres beneficis.
Al final de la sessió hi haurà un cafè-networking amb tots els assistents per compartir les vostres experiències en innovació.

Programa

09.30h Benvinguda

Esadecreapolis.

09.35h Presentació dels serveis d’innovació

Enric Bayó, cap de Gestió d'Innovació d'ACCIÓ.

09.40h Presentació de l’empresa Vallformosa

Ferran Vilà, Innovation & Business Development Director.

10.15h Torn obert de paraules

10.30h Esmorzem amb Vallformosa, espai de networking 

11.00h Fi de l’acte

Dia: Dimecres 14 de desembre
Hora: de 9.30 a 11.00h
Inscrpcions
Més informació aquí

Anterior "L’eradicació, al nostre abast", article de Daniel Ortiz i Àngela Arce al Periódico
Següent Vídeo notícia de l'Acte de lliurament de Premis Respon.cat 2016

També et pot interessar

Enhorabona a la @Taula3sector per l’èxit del V Congrés del Tercer Sector Social #creixersocialment

Les dades del V Congrés: 1.800 participants, 40 ponents, 2 col·loquis, 8 debats, 14 visites per Catalunya i 154 experiències innovadores. La Taula del Tercer Sector forma part del Consell

Estudi RSE a les pimes catalanes: valoren els incentius a l’RSE

Ahir es va presentar un estudi sobre la integració de l’RSE a les pimes catalanes, en el marc de l’acte de llançament del programa RSE.Pime. L’estudi també estableix un comparatiu

La cultura de l’RSE i la cultura de la mediació han de fusionar-se dins les empreses

Ahir va tenir lloc la jornada “Mediació i RSE: com resoldre conflictes des de l’RSE”, coorganitzada per la Cambra de comerç de Barcelona i Respon.cat en el marc del Dia