Carburos Metálicos signa un acord de col·laboració amb la Fundació Escola de Futbol Pobla de Mafumet

Carburos Metálicos signa un acord de col·laboració amb la Fundació Escola de Futbol Pobla de Mafumet

· La companyia dóna suport a la tasca de promoció i foment de la pràctica del futbol base a la localitat.
· Carburos Metálicos, empresa membre de Respon.cat, participa socialment en les comunitats locals en què és present.

Barcelona, ​​27 de setembre de 2018.- Carburos Metálicos, companyia líder en el sector de gasos industrials i medicinals a Espanya que forma part del Grup Air Products, ha signat ahir un conveni de col·laboració amb la Fundació Escola de Futbol Pobla de Mafumet, de manera que la companyia li prestarà el seu suport en la seva tasca de promoció i foment de la pràctica del futbol base a la localitat.

Davant l'alcalde de la Pobla de Mafumet, Joan Maria Sardà i Padrell, han signat l'acord, d'una banda, el president de la Fundació Pobla de Mafumet i el CF Pobla, Iván Carrasco Infant, i, de l'altra, en representació de Carburos Metálicos, el seu director de desenvolupament de negoci i operacions, Miquel Lope Alonso.

Carburos Metálicos participa activament en les comunitats en què està present, sempre en funció de les necessitats existents i en línia amb els seus eixos principals d'actuació 'créixer, conservar i cuidar'. Aquest tipus de col·laboracions en l'entorn de les plantes s'inscriuen sota l'eix 'Tenir cura' de l'estratègia de sostenibilitat de la companyia, mitjançant el qual busca fomentar la diversitat, la inclusió i donar suport a iniciatives locals en les àrees en què té presència directa.

"Per Carburos Metálicos és un plaer col·laborar amb actors socials com la Fundació Escola de Futbol Pobla de Mafumet que proporciona formació no només en la pràctica d'aquest esport, sinó també en valors com els de l'esforç, el respecte, el treball en equip i el companyerisme ", ha comentat Miquel Lope, director de desenvolupament de negoci i operacions de Carburos Metálicos.

"Gràcies a la col·laboració de Carburos Metálicos podrem reforçar la formació esportiva i humana que oferim actualment a més de 270 nens i joves que entrenen amb nosaltres cada dia a les instal·lacions municipals de l'estadi i el seu pavelló", ha comentat Iván Carrasco Infant, president de la Fundació Escola de Futbol Pobla de Mafumet.

La col·laboració de la companyia també se sentirà en altres projectes de caire social que desenvolupa la Fundació a la localitat, en línia amb el compromís de la companyia de prestar el seu suport a iniciatives en les comunitats de les que forma part.

Sobre Carburos Metálicos
Carburos Metálicos és una companyia líder en el sector de gasos industrials i medicinals que produeix, distribueix i ven gasos per a múltiples sectors: metal·lúrgia, vidre, aigües, alimentació, medicinal, energia, petroquímica, laboratoris, congelació, refrigeració, enologia, oci i begudes . La companyia aporta una àmplia gamma de productes, solucions i serveis als seus clients, així com materials i equips destinats a les aplicacions d'aquests gasos.

Fundada el 1897, Carburos Metálicos compta amb 120 anys de servei a la indústria del nostre país i sempre ha mantingut un fort vincle amb la societat. Actualment, és líder en el sector de gasos industrials i medicinals a Espanya i un referent en el sector químic en temes de seguretat, innovació i sostenibilitat.
Carburos Metálicos compta amb un equip de més de 600 professionals a Espanya, una capacitat diària de producció de més de 1.200 tones de gas liquat (mtpd), 12 plantes de producció, 14 plantes d'envasat, 2 laboratoris de gasos d'alta puresa i un centre de R + d ubicat a Bellaterra (Barcelona) que donen servei a més de 100.000 clients. Des de 1995, la companyia pertany al grup nord-americà Air Products (NYSE: APD).
Air Products és una de les companyies de gasos industrials líders en el món, on opera des de fa 75 anys. El seu negoci principal de gasos proporciona gasos atmosfèrics i processats, així com tot l'equip necessari per a altres sectors productius, entre els quals s'inclouen les indústries Refinera i petroquímica, metal·lúrgica, de components electrònics o d'alimentació i begudes. Air Products també és el proveïdor líder mundial d'equips i tecnologia de gas natural liquat.
El grup va registrar unes vendes de 8.200 milions de dòlars en 2017 per la seva operació en més de 50 països i compta actualment amb una capitalització de mercat al voltant dels 35.000 milions de dòlars. Aproximadament 15.000 empleats d'orígens diversos, apassionats, compromesos i amb talent es guien per la finalitat última d'Air Products de crear solucions innovadores que beneficiïn el medi ambient, millorin la sostenibilitat i donin resposta als desafiaments a què s'enfronten els clients, les comunitats i el món. Per a més informació www.carburos.com

Anterior Respon.cat i DIRSE promouen la integració els ODS en la gestió empresarial en el tercer aniversari de l’Agenda de Desenvolupament Sostenible
Següent El Consell de Relacions Laborals presenta tres noves eines de responsabilitat social

També et pot interessar

[JORNADA] VI jornada d’RSE: Territori socialment responsable i transparent, organitzada pel Col·legi de Censors i Respon.cat

El Col·legi de Censors Jurats de Comptes i Respon.cat organitzen la VI jornada d’RSE, que enguany anirà sobre Territori socialment responsable i transparent Cal generar un compromís amb la transparència

L’economia circular: una estratègia clau per a la millora de la competitivitat i la innovació

Ahir es va dur a terme la Càpsula de coneixement en RSE sobre “economia circular”. L’economia circular suposa un model econòmic basat en la prevenció de la generació de residus així

[AJORNAT] Taller Empresa Saludable: L’afectació a la clientela i a la salut pública a l’empresa saludable

Com a mesura de precaució i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries amb motiu de la situació provocada pel coronavirus (COVID-19), Respon.cat ha decidit suspendre totes les activitats públiques amb l’objectiu d’extremar les precaucions