Respon.cat Iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya
👏 Èxit de l'edició 2020-2021 de l'RSE.Pime i nova convocatòria oberta
  • Més empreses petites i mitjanes que creen valor compartit a partir de l'acompanyament RSE.Pime.
  • L’RSE.Pime es consolida amb el tancament d’aquesta setena edició que suma més de 140 pimes participants que aposten per una gestió responsable.
  • Les autoritats presents a l’acte han coincidit que l’RSE.Pime és una gran oportunitat per a les empreses per innovar potenciant els seus valors.

Amb el títol “RSE i pimes, marcar la diferència”, ha tingut lloc aquest dimecres 30 de juny l’acte de cloenda del programa RSE.Pime 2020-2021, que ha servit també per a fer el llançament de la nova edició, amb la convocatòria oberta fins al 21 de juliol.

L’acte ha permès posar en relleu el paper compromès de tantes pimes catalanes que fan d’una gestió responsable el seu model d’empresa, i que cada cop més aposten per desenvolupar un sentit de propòsit. Moltes pimes estan comprenent que el seu èxit ve de la capacitat de crear confiança en els seus grups d’interès i que, entre aquests, ja no hi ha solament la clientela: fins i tot la mateixa comunitat és un grup d’interès d’aquelles empreses petites i mitjanes que volen guanyar-se la legitimitat del mercat i de la societat. Per això, aposten per crear valor compartit, valor econòmic i valor social.

Llegir-ne més
Inscripcions a l'RSE.Pime 2021-2022 obertes fins al 21 de juliol
  • Fins  al 21 juliol segona tanda per inscriure's a l’RSE.Pime, per a pimes catalanes amb propòsit.
  • L’acompanyament RSE.Pime consta de 10 sessions en línia i dues consultories in company.

El programa RSE.Pime s’estructura com una xarxa d’aprenentatge de Responsabilitat Social que pretén la integració de la sostenibilitat en les pimes seleccionades com a participants.

Durant mig any, directius de pimes es reuneixen un cop al mes en un grup amb totes les organitzacions participants per aprofundir en el sentit empresarial de l’RSE i desenvolupar el propi Pla d’acció. Facilita eines i procediments de millora en la gestió econòmica, social i ambiental  a partir  de  la  implantació  dels valors d’RSE a la cultura empresarial de l’organització.

La força d’RSE.Pime és que ofereix a les empreses de manera àgil un programa complet d'aprenentatge sobre l'RSE amb 10 tallers en grups reduïts de nivell directiu, més dues sessió de consultoria a l’empresa, i una darrera trobada general per avaluar, tot orientat a l’acció.

Presentació del programa RSE.Pime 2021-2022

✅   RSE.Pime és un programa pràctic d’implantació de la Responsabilitat Social a les Pimes catalanes

✅    Les empreses participants disposen d’un Pla d’acció a mida per mitjà d’un procés de 10 tallers grupals i dues consultories a l’empresa.

✅    Està promogut per Respon.cat, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració del Consell de Cambres de Comerç i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Nova edició Màster universitari de Responsabilitat Social Corporativa de la UOC
Un any més, la Universitat Oberta de Catalunya, empresa membre de Respon.cat, llança el Màster universitari de Responsabilitat Social Corporativa. En el marc del conveni amb Respon.cat, s’han establert col·laboracions per al desenvolupament…
Llegir-ne més
HP, Ampans i Corresponsables s'incorporen a la Junta de Govern de Respon.cat
HP, Ampans i Corresponsables s’incorporen a la Junta de Govern de Respon.cat. Mercè Mullor, consellera delegada del Grup Mullor Facility Services, ha renovat el càrrec de presidenta de Respon.cat en…
Llegir-ne més
Donar de baixa la inscripció
 Política de privacitat    |     Nota legal
   |    Vegeu-lo al navegador