Respon.cat Iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya
Josep Santacreu rebrà el Reconeixement personal per la seva trajectòria en RSE en la cinquena edició dels Premis Respon.cat
  • Judit Mascó lliurarà el Reconeixement per la seva trajectòria en RSE al Dr. Santacreu en la 5a edició dels Premis de l’RSE de Catalunya el proper dimecres 13 de gener.
  • L’associació empresarial Respon.cat s’adapta a la conjuntura pandèmica i presenta l’acte de lliurament en streaming.

Dimecres 13 de gener és la data escollida per fer l’acte de lliurament dels premis a la responsabilitat social de les empreses que atorga Respon.cat, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, així com la col·laboració les Cambres de Comerç de Catalunya.

Inscripcions a l’Acte de Lliurament dels Premis Respon.cat 2020

Els Premis Respon.cat reconeixen sis empreses, un territori i una persona. Els noms de les empreses es faran públics en el mateix acte. Per una banda, s’atorgaran els dos premis a la trajectòria en responsabilitat a una empresa gran i a una pime. Per altra banda, es fan uns reconeixements en aquestes sis categories:

  • Programa empresarial ambiental de col·laboració
  • Gestió de la diversitat d’origen
  • Bones pràctiques empresarials de reforma horària
  • Programa empresarial de voluntariat
  • Territoris socialment responsables
  • Compromís personal amb la responsabilitat social a Catalunya

El jurat ha volgut reconèixer la trajectòria del Dr. Josep Santacreu, conseller delegat de DKV Assegurances, persona compromesa amb la societat i pioner de la responsabilitat social empresarial, qui fou a més impulsor de l’associació empresarial Respon.cat i actualment president d’honor.

Els lliurament dels Premis de l’RSE a Catalunya enguany se celebrarà en streaming. La dinàmica habitual era d’alternar el territori on se celebrava l’acte per tal de fer arribar Respon.cat i l’RSE arreu del territori. La conjuntura actual ens obliga a optar per un format virtual si bé els premiats estaran presents a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, seu oficial de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Com en les edicions anteriors dels Premis, s’ha elaborat un vídeo de cadascuna de les empreses i organitzacions guanyadores per mostrar el seu compromís i les seves bones pràctiques. Aquests vídeos es presentaran el dia de l’acte. Per fer el reconeixement de la trajectòria personal, es compta amb la presència de la model Judit Mascó, que alhora és presidenta de la Fundació Ared.

Respon.cat vol convidar les empreses a prendre part a l’acte i contribuir al merescut reconeixement de les set empreses escollides pel jurat dels Premis assistint a l’acte de manera telemàtica i a divulgar l’oportunitat de desenvolupar negocis responsables per tal que aquest enfocament de gestió basat en la sostenibilitat i l’ètica formi part de la manera catalana de fer empresa.

Podeu veure els vídeos de les edicions 2015 , 20162017 i 2018 dels Premis Respon.cat de la Responsabilitat social.

Facebook Twitter LinkedIn Youtube
Donar de baixa la inscripció
 Política de privacitat    |     Nota legal
   |    Vegeu-lo al navegador