Respon.cat Iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya
[RESERVA D'AGENDA – 30/06] “RSE i Pimes: marcar la diferència” Acte de llançament de la nova edició de l’RSE.Pime
  • El proper 30 de juny a les 16.00h celebrem la jornada virtual de tancament de RSE.Pime d’enguany i llançament de la nova edició: “RSE i Pimes: marcar la diferència“.
  • En aquest acte es farà un reconeixement a les pimes participants i una crida per a la nova edició de l’RSE.Pime.
  • L’RSE.Pime és un programa gratuït d’acompanyament per a pimes que volen fer un salt qualitatiu de la gestió de la seva Responsabilitat Social.

El proper 30 de juny de 16.00-17.30h celebrarem l’Acte de tancament de l’RSE.Pime d’enguany i llançament de la nova edició amb el lema “RSE i Pimes: marcar la diferència”.

Durant la jornada, el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya dirà unes paraules, així com el president del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya, mostrant l’aposta convençuda de les institucions més rellevants del país per la Responsabilitat Social i per un model de negoci basat en la sostenibilitat i l’ètica com a estils de gestió empresarial catalans.

També comptarem amb la xerrada inspiradora d'una persona experta en Responsabilitat Social “RSE i Pimes, marcar la diferència“.

Inscripcions Acte RSE.Pime
Oberta la convocatòria per participar a l'RSE.Pime 2021-2022
  • Llancem l’RSE.Pime 2021-2022, el programa de referència en Responsabilitat Social per a les pimes catalanes.
  • L’acompanyament RSE.pime consta de 10 sessions en línia i dues consultories in company.

El programa RSE.Pime s’estructura com una xarxa d’aprenentatge de Responsabilitat Social que pretén la integració de la sostenibilitat en les pimes seleccionades com a participants.

Durant mig any, directius de pimes es reuneixen un cop al mes en un grup amb totes les organitzacions participants per aprofundir en el sentit empresarial de l’RSE i desenvolupar el propi Pla d’acció. Facilita eines i procediments de millora en la gestió econòmica, social i ambiental  a partir  de  la  implantació  dels valors d’RSE a la cultura empresarial de l’organització.

La força d’RSE.Pime és que ofereix a les empreses de manera àgil un programa complet d'aprenentatge sobre l'RSE amb 10 tallers en grups reduïts de nivell directiu, més dues sessió de consultoria a l’empresa, i una darrera trobada general per avaluar, tot orientat a l’acció.

Presentació del programa RSE.Pime 2021-2022

✅   RSE.Pime és un programa pràctic d’implantació de la Responsabilitat Social a les Pimes catalanes

✅    Les empreses participants disposen d’un Pla d’acció a mida per mitjà d’un procés de 10 tallers grupals i dues consultories a l’empresa.

✅    Està promogut per Respon.cat, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració del Consell de Cambres de Comerç i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Donar de baixa la inscripció
 Política de privacitat    |     Nota legal
   |    Vegeu-lo al navegador