Tàndem Marketplace Social organitza visites empresarials a entitats ambientals. Inscriu-te ja!

Visites Tandem

  • Tàndem Marketplace Social, empresa membre de Respon.cat, organitza visites empresarials a entitats ambientals.
  • La primera visita serà el proper 20 de maig a un dels projectes de l’Associació am biental La Sínia»

Aquest any el projecte Tàndem vol conèixer de primera mà un projecte de recuperació d’un hàbitat o una actuació concreta cap a la millora de la biodiversitat. En aquest sentit, es programaran al llarg del 2022 3 vistes presencials adreçades a directors/es, responsables de recursos humans, mediambient i RSC per tal que participin en conèixer les actuacions i els projectes de 3 entitats ambientals del territori.

En aquestes visites les persones assistents es podran formar, descobrir com motivar el personal de la seva empresa, explorar vies de col·laboració entre l’empresa i l’entitat i aportar un valor afegit cap a l’empresa en relació a un projecte de biodiversitat.

 

Inscriu-t’hi ja!Més informació

 

Le podría interesar también

[Jornada] La responsabilitat social davant l’emergència lingüística

El proper 17 de desembre a les 9.30h tindrà lloc la Jornada  «La responsabilitat social davant l’emergència lingüística» per abordar la responsabilitat lingüística en el marc de l’Agenda 2030. El

El dirse s’obre camí a l’empresa

Respon.cat ha col·laborat en la jornada organitzada per l’Associació DIRSE, membre del Consell Social de Respon.cat, a Barcelona, on es va presentar el II Estudi de la funció dirse en l’empresa espanyola”

#ODS Objetivo 5: Lograr la igualdad entre los géneros y empoderar a todas las mujeres y las niñas

«Lograr la igualdad entre los géneros y empoderar a todas las mujeres y las niñas» es el quinto de los 17 Objetivos de Desarrollo Sostenible (ODS) aprobados por Naciones Unidas para