Elisabet Palomo: Trajectòria professional

Economista col·legiada, Executie MBA de UPF Barcelona, des de fa 20 anys vaig entrar a formar part de Grup SIFU, desenvolupant diferents direccions. Des de la Direcció Financera a Direcció de Negoci, impulsant el creixement i expansió de l'organització amb projectes empresarials i social. Grupo SIFU, empresa líder en Facilities Management i Facilities Services, oferint serveis de qualitat amb personal amb discapacitat.
En la actualitat soc directora nacional, especialista en la Gestió de Consultoria de Responsabilitat Social i Diversitat a la gestió de departaments Comodities Responsables i Sostenibles per tot el territori Estatal.
Per aconseguir-ho, sempre he apostat per un alt grau de coneixement en la negociació i gestió de ambdós negocis, però sense perdre de vista el meus coneixements en aquestes àrees. Coneixements que també busco en el meu equipo y que buscaré en las persones que en el futur formin part d’ell.
Tinc clar que el èxit arriba quan es forma part d’un grup que treballa unit per al mateix objectiu. Això es el que m’agrada transmetre als que m’ envolten i que en motiva per intentar nous reptes cada dia.