Com s’escullen

Com s’escullen

Tal com es recull en les bases de la convocatòria, per a la selecció de les empreses candidates a l’obtenció dels Premis Respon.cat es crearan comissions tècniques, que es reuniran al maig o juny i que elevaran les propostes per a la deliberació del Jurat. Als membres del Consell Social de Respon.cat els hi correspon la participació en la comissió per a la selecció de candidatures als Premis Respon.cat a la trajectòria en RSE (per empreses grans i pime), mentre que les comissions per a decidir els reconeixements pel programa empresarial de voluntariat, programa empresarial ambiental de col·laboració, territoris socialment responsables, gestió de la diversitat d’origen i bones pràctiques empresarials de reforma horària estan formades per persones expertes en cada matèria.

D’aquesta manera, la convocatòria no preveu la presentació directa de candidatures, sinó que són les organitzacions membres del Consell Social de Respon.cat les quals proposaran empreses candidates a l’obtenció dels Premis Respon.cat a la trajectòria i diferents organismes experts els que ho faran en el cas dels Reconeixements Respon.cat.

A més, també s’atorga un reconeixement especial a la trajectòria destacada d’una persona pel seu compromís amb la responsabilitat social a Catalunya. De la mateixa manera que el nom de les empreses premiades i reconegudes no es farà públic fins al moment del lliurament de premis, el nom de la persona que rebrà el reconeixement especial per la seva trajectòria en l’àmbit de l’RSE, tampoc no es desvelarà fins el mateix dia, en el moment de l’acte.

Les empreses membres de Respon.cat Corresponsables i CreaRSA actuen com a media partner en l’Acte de lliurament de Premis Respon.cat.