Premis respon.cat 2018

Premis respon.cat | 2018

Les organitzacions guanyadoras dels Premis Respon.cat 2018 són:

PREMI RESPON.CAT


  Comexi, fundada l’any 1954 per la família Xifra, disposa d’una dilatada experiència en el disseny, producció i comercialització de béns d’equips per la indústria de la conversió de l’envàs flexible. Líder a nivell mundial, està integrada per cinc línies de producte: impressió flexogràfica i òfset, laminació, tall i serveis digitals. A més, disposa de la unitat de negoci de servei i assistència tècnica.
Companyia ubicada a l’Alt Penedès, entre La Granada del Penedès i Sant Esteve Sesrovires, al costat de l’AP7. Disposa d’una plantilla de més de 100 persones que, juntament amb altres conductors autònoms dedicats exclusivament a la companyia, és capaç d’oferir una gamma integral de serveis logístics i de transport de mercaderies. Coral Transports va néixer el 1995 com una empresa familiar dedicada al transport internacional i amb un equip de persones amb més de vint anys d’experiència en el sector. L’empresa va créixer amb rapidesa, però amb passos ferms

RECONEIXEMENT RESPON.CAT


Zurich Insurance Group (Zurich) és una asseguradora líder multicanal que proporciona serveis a la seva clientela a nivell local i mundial. A través d’aproximadament 53.000 persones treballadores, ofereix una àmplia gama de productes i serveis de línies personals i d’empreses, així com de vida. Entre els clients de Zurich hi podem trobar particulars, petites empreses, empreses mitjanes i grans, així com multinacionals, en més de 210 països i territoris. El grup té la seva seu principal a Zuric (Suïssa), on es va fundar l’any 1872.
Des dels seus orígens com a cellerers el 1870 tot i que abans ja desenvolupaven activitat relacionada amb la vinya i el vi, la Família Torres ha unit tradició i innovació en l’elaboració de vins i brandis de prestigi, treballant sempre amb el màxim respecte cap al medi ambient. Arrelada al Penedès des de fa més de tres segles ha comptat històricament amb cellers i vinyes al Penedès, la Conca de Barberà, Priorat i Costers del Segre.

Els Premis Respon.cat 2018 al Territori Socialment Responsable es va atorgar al Barri de Marianao de Sant Boi de Llobregat. La Fundació Marianao és una entitat social que des de l’any 1985 desenvolupa projectes socials i educatius al servei de tota la comunitat, treballant de manera preferent amb aquelles persones que pateixen situacions de vulnerabilitat social a partir d’un model d’intervenció comunitària, d’atenció integral i apoderament. El seu àmbit d’intervenció preferent és la realitat local de Sant Boi de Llobregat i la comarca del Baix Llobregat.

L’experiència de més de mig segle en el sector de l’hostaleria permet al Grup Andilana conèixer en profunditat les necessitats de la clientela. El 1958 Herminia Camós i el seu fill Lluís van inaugurar l’Hostal Vostra Llar a Palamós i el 1992 van fer un salt a Barcelona amb La Fonda. Avui el Grup Andilana disposa de 35 restaurants en diferents ciutats i 6 hotels amb personalitat pròpia: espais càlids i innovació culinària a força de tradició i productes frescos de mercat. D’aquesta manera es van assentar les bases d’un concepte que suma la bona cuina tradicional a preus assequibles, dins d’un ambient sofisticat, elegant i molt acollidor.

 

Playbrand és una agència i consultoria de màrqueting especialitzada en el posicionament de marques en entorns digitals.

Missió: Playbrand ajuda les marques i les organitzacions a comprendre les regles dels entorns online, a integrar-les en la seva cultura empresarial i a dissenyar objectius, accions i projectes amb ADN digital i per al nou consumidor.

  Ens podem imaginar algú que vulgui crear un negoci, però només amb persones amb malaltia mental i dirigit per un psicòleg que es digui Cristóbal Colón? Aquesta és la situació que es troba l’alcalde d’Olot, Joan Sala Villegas, a principis dels anys 80, quan un “Cristóbal Colón” se li presenta al despatx per muntar una empresa per a 14 persones en tractament psiquiàtric. L’alcalde sent que li tremolen les cames, pensant que, qui es troba davant seu, ha perdut realment el seny... Però un cop es refà de l’espant, decideix cedir a en Colón i a la seva colla un local a El Carme d’Olot, a prop dels bombers i de Ràdio Olot. Serà l’origen de La Fageda.