Premi Respon.cat a la trajectòria del compromís en RSE per a empresa petita i mitjana

Premi Respon.cat a la trajectòria del compromís en RSE per a empresa petita i mitjana

2020

Entitat social d’atenció a infants, joves, adults i gent gran amb especialització amb persones amb discapacitat intel·lectual, persones amb problemàtica de salut mental i persones amb risc d’exclusió.

2018

Companyia ubicada a l’Alt Penedès, entre La Granada del Penedès i Sant Esteve Sesrovires, al costat de l’AP7. Disposa d’una plantilla de més de 100 persones que, juntament amb altres conductors autònoms dedicats exclusivament a la companyia, és capaç d’oferir una gamma integral de serveis logístics i de transport de mercaderies. Coral Transports va néixer el 1995 com una empresa familiar dedicada al transport internacional i amb un equip de persones amb més de vint anys d’experiència en el sector. L’empresa va créixer amb rapidesa, però amb passos ferms

  Empresa fundada l’any 1958 per Ramon Novell Vivó amb uns valors clarament marcats des del inici: Qualitat i orientació al client. Va ser a mitjan dels 90 on s’incorporen la Responsabilitat social i la innovació com valors al mateix nivell i és a partir de llavors quan es posen els fonaments de la política de l’empresa d’avui. La seu central està situada a Vilafranca del Penedès. Aquesta planta productora i les instal·lacions complementàries es van posar en marxa el 1990, i a partir de llavors l’empresa comença un pla d’expansió territorial amb delegacions a Madrid, Barcelona, Saragossa, València, Bilbao, Màlaga, Sevilla, Eivissa, Canàries i La Corunya.
El seu camí com a empresa ha complert ja els 20 anys, i segueixen afermats a incorporar en cada instant del dia aquest bategar, que els fa responsables de la seva gestió empresarial i la seva repercussió en tots els grups d’interès, l’equip i el seu desenvolupament professional i personal , els proveïdors i la seva involucració en la cadena de subministrament, el medi ambient i la repercussió dels viatges al Planeta, així com la societat i el respecte cap a cada persona que la compon. Tarannà aposta per valors com la professionalitat i la qualitat, i afegeixen al mateix nivell valors com la sostenibilitat, la transparència i la col·laboració.
  KH Lloreda és una empresa familiar situada a Canovelles (Vallès Oriental) que el 1949 va iniciar la seva trajectòria amb el nom d’IRM Lloreda, Industrias de Recubrimientos Metálicos, sota la direcció de Jaume Lloreda. Al llarg de la seva història, IRM Lloreda es va dedicar a diversos tipus de recobriments: coberteries, rellotges, joieria, circuits impresos i electrònica, fins arribar a convertir-se en una empresa pionera d’aquest sector.