Reconeixement Respon.cat al programa empresarial ambiental de col·laboració

Reconeixement Respon.cat al programa empresarial ambiental de col·laboració:

2020


Patronal dels minoristes càrnics de les comarques gironines que vol donar eines a les carnisseries perquè millorin els seus resultats. El Gremi col·labora amb la Fundació Pau Costa en el rojecte RAMATS DE FOC on s’activa la presència del ramader per netejar el sota bosc amb el ramat, a partir d’uns punts crítics determinats per Bombers i que la carn d’aquest ramats es comercialitza a les carnisseries sota aquesta marca.

En aquest projecte, bombers, ramaders i carnissers actuen junts en un projecte per potenciar pastures en àrees amb risc d’incendis. La carn i els productes lactis obtinguts es comercialitzen amb el distintiu Ramats de Foc.

2018

Des dels seus orígens com a cellerers el 1870 tot i que abans ja desenvolupaven activitat relacionada amb la vinya i el vi, la Família Torres ha unit tradició i innovació en l’elaboració de vins i brandis de prestigi, treballant sempre amb el màxim respecte cap al medi ambient. Arrelada al Penedès des de fa més de tres segles ha comptat històricament amb cellers i vinyes al Penedès, la Conca de Barberà, Priorat i Costers del Segre.