Respon.cat amb la Setmana Europa de Desenvolupament Sostenible #ESDW2022

  • Respon.cat se suma a la Setmana Europa de Desenvolupament Sostenible i registra les accions que s’estan realitzant des de l’associació per promoure en desenvolupament sostenible en el marc de la Responsabilitat Social a Catalunya.
  • La Setmana Europa de Desenvolupament Sostenible és una iniciativa per facilitar l’organització d’activitats que promoguin el desenvolupament sostenible i visibilitzar aquests esforços en una plataforma comuna.

 

Des de Respon.cat hem resgistrat les activitats previstes per aquesta setmana a la ESDW22. Algunes d’aquestes accions són l’inici del programa RSE.Pime, la convocatòria del Consell Acadèmic i el taller d’empreses amb propòsit.

També volem convidar altres agents i empreses compromeses a fer el mateix. La inscripció està oberta a agències governamentals, centres de recerca, institucions educatives, museus, fundacions, associacions i empreses, així com a ciutadans individuals sempre i quan l’esdeveniment/projecte proposat fomenti el desenvolupament sostenible i contribueixi a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

Si hi esteu interessats, trobareu informació a la pàgina web d ela Setmana Europea de Desenvolupament Sostenible i en aquest document explicatiu.

Us podria interessar també

Torna la Gala + IN de la mà de la Fundación Grupo SIFU

Fundación Grupo SIFU organitza un any més la Gala + IN, un esdeveniment benèfic creat per unir art i discapacitat. Grupo SIFU, empresa membre de Respon.cat, vol donar visibilitat al

22 FEBRER, 1 i 8 MARÇ – Trobades en línia de responsables d’Àrea d’empreses membres de Respon.cat

Respon.cat convoca tres trobades amb persones responsables d’Àrea d’empreses membres de l’associació: Direcció financera, Direcció de Sistemes integrats de gestió i Direcció de Compliance. Amb aquestes reunions es volen abordar

Cafès Novell, Ametller Origen i Mas Albornà, tres mirades a l’RSE des del Penedès a l’acte dels Premis Respon.cat

Cafès Novell, Ametller Origen i Mas Albornà compartiran com s’aborden els reptes en matèria de sostenibilitat des d’una lògica empresarial i de territori. El  proper 10 de març a les 17.00h tindrà lloc