Empreses participants RSE.Pime 2015

Empreses participants RSE.Pime 2015

AdQualis Human Results, abans Grupo MC Asociados, capta talent per les organitzacions, contribueix a la seva adaptació, creixement i desenvolupament, millorant a través de la tecnologia els seus processos de gestió, per a què aquestes assoleixin l’excel·lència en els seus resultats.

AdQualis ofereix solucions integrals de Recursos Humans mitjançant quatre divisions:

  • AdQualis Executive Search identifica i dota del talent executiu i directiu les organitzacions en funció de les exigències del seu negoci, garantint un alt acompliment dels candidats, amb l’objectiu d’establir una relació sòlida amb els nostres clients.
  • AdQualis Talent Search proveeix de talent individual i/o col·lectiu les organitzacions tant per posicions “Middle Management”, tècniques i/o comercials, i programes “graduated” mitjançant l’anàlisi de l’aportació de valor dels candidats interns i/o externs.
  • AdQualis HR Consultants aporta valor als clients col·laborant activament per optimitzar l’output de processos i persones, de manera que tots contribueixin al millor resultat de les companyies.
  • AdQualis HR Apps té com a missió el disseny, implantació i manteniment d’aplicacions de software per a la gestió integrada i integral de tota la gestió dels recursos humans de les organitzacions de qualsevol sector i volum mitjançant l’ús de les darreres tecnologies.

Tenim el privilegi de formar part d’ ACEBA (Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa), 12 entitats amb el mateix model de gestió, entitats proveïdores de serveis d’Atenció Primària per al Sistema Públic de Salut, repartides en tot el territori català. L’autogestió ens permet mantenir la màxima autonomia, clau del nostre model.

Donem cobertura sanitària d’atenció primària a una població de 6.300 persones, en els municipis d’Alcover (lloc on tenim el CAP), La Riba, Vilaverd, El Milà i Mont-ral (totes elles de la comarca de l’Alt Camp i Conca de Barberà, Tarragona).

Som un col·lectiu de 26 professionals (metges, enfermeres, auxiliars, administratius…)

Des del 2011 estem adherits a la iniciativa del “Pacto Mundial” i ens interessa molt el tema de la responsabilitat social o millor dit, de com la nostra empresa pot treballar d’una manera més socialment responsable. Aquest 2015 vam sol·licitar la inclusió en el programa RSE-Pime impulsada per Respon.cat i ara som membres d’aquesta associació empresarial.

El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) és una entitat que agrupa els professionals que desenvolupen les seves activitats en qualsevol dels aspectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat en tot el territori de Catalunya.

Aquest col·legi professional es creà mitjançant la Llei 12/2003 i disposa de personalitat jurídica, regulada pels seus propis Estatuts, aprovats per la Resolució JUS 783/2010 de l’11 de març.

El COAMB representa, defensa i impulsa el paper dels ambientòlegs en la societat, així com el dels professionals del medi ambient i dels estudiants de Ciències Ambientals. També ordena l’exercici de la professió, vetlla per l’ètica professional i promou el respecte pel medi ambient entre la societat.

Poden formar part del Col·legi com a membres col·legiats els titulats en Ciències Ambientals, i com a adherits aquelles persones amb interès en la matèria i aquells professionals en el sector que no disposin d’aquests estudis universitaris.

En l’actualitat, el Col·legi compta amb aproximadament un miler de membres.

Containers del Berguedà es va constituir l’any 1987 de la mà del Sr. Ramon Freixa  Casadesús i la seva família, com a continuació d’una trajectòria de 40 anys dedicats al sector de la recuperació de residus, tant a nivell industrial i runes de la construcció, com a nivell urbà (recollida selectiva de residus sòlids urbans i reciclatge). Som gestors de residus autoritzats núm. E-753.01 i E-1516.14 i transportista de residus núm. T-429 per l’Agència de Residus de Catalunya.

Recollint els coneixements obtinguts durant tants anys en el sector, envoltant-nos de personal qualificat i amb experiència, hem anat creixent durant els anys i ampliant els nostres serveis i instal·lacions. Disposem de dues plantes de reciclatge, la Planta de Berga i la Planta de Sallent. L’equip de treball està format a l’actualitat per 49 persones, de diferents àrees, administrativa, xofers, operaris, etc. més una plantilla de 12 persones externes del Taller Coloma amb discapacitat psíquica i/o física.

Treballem per millorar el nostre entorn, recollint i reciclant materials, per a la seva posterior utilització com a matèria primera, tant a nivell industrial com domèstic.

Criteria RR.HH és una empresa dedicada a la consultoria en recursos humans i formació, amb seus a Madrid i Barcelona, que neix l’any 2000 amb la vocació d’aportar valor a les empreses en la gestió de persones.

La seva missió és aportar solucions per a potenciar el recurs humà de les empreses clients, entenent les seves necessitats i ajudant-les a treure el màxim profit a les seves capacitats, a través de serveis de formació, gestió de la bonificació, igualtat d’oportunitats, gestió de la diversitat i virtualització de continguts, entre d’altres.

Economia Sensible és un equip d’economistes i altres professionals amb una àmplia experiència en l’assessorament a persones, empreses i entitats.

Es creu en una economia diferent, integral i més intel·ligent, capaç d’assolir els reptes actuals i de futur. El propòsit de l’empresa és acompanyar organitzacions en la gestió professional, eficient i responsable.

S’ofereix un servei honest, confidencial i personalitzat, basat en el compromís en la bona gestió i els valors responsables.

Les àrees d’especialització es desenvolupen en l’àmbit fiscal, comptable, laboral,  jurídic, consultoria d’empreses i Markèting estratègic.

Edat 3 sccl és una cooperativa d’iniciativa social i sense ànim de lucre que es dedica a l’atenció a les persones des de fa més de 23 anys.

Empresa pionera en el sector, dins el seu àmbit territorial (Garrotxa).

La nostra tasca és el SAD (Servei d’atenció domiciliària), és a dir, ajudar les persones en les seves AVD (activitats de la vida diària), això vol dir des de tenir cura de la seva medicació, gestions diverses, àpats, fins a l’higiene, vestir, tenir cura de la llar. Amb això aconseguim mantenir el millor grau d’autonomia personal a la pròpia llar.

També es realitza transport assistit, així com tallers diversos als Casals de la Gent Gran de la comarca.

Igualment, es duen a terme les Dinamitzacions dels Parcs de Salut (dependents del Consell Comarcal de la Garrotxa), així com el projecte anomenat Escola de Cuidadors (recolzat pel Dipsalut i el departament de Promoció de la Salut de la UdG).

DEP Institut i Educaweb van néixer de la mà d’un sociòleg i d’una psicòloga, Enric Renau i Permanyer i Montserrat Oliveras i Bagués. El 1995 es va constituir DEP Institut i el 1998, quan començava a estendre’s Internet, i s’intuïa la gran revolució de la xarxa, es va crear el portal Educaweb.com amb la voluntat de reunir continguts, serveis i recursos sobre estudis i professions.  Des de l’any 2000, DEP Institut concentra la seva activitat en la recerca, la informació social i la consultoria estratègica, mentre que Educaweb ofereix informació i serveis d’orientació acadèmica i professional.

Les dues empreses, que comparteixen seu a Barcelona, estan formades per un equip de més de 40 professionals de diferents àmbits d’especialització (sociòlegs, politòlegs, informàtics, periodistes, psicòlegs, economistes…). Un equip pluridisciplinar estable i altament qualificat que ha contribuït de forma decidida al creixement i sostenibilitat de l’organització.

La Fundació Viver de Bell-lloc és una entitat sense ànim de lucre que té com a missió promoure el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual o amb trastorn mental sever de la comarca del Vallès Oriental (Catalunya), mitjançant la realització de projectes empresarials eficients en els sectors agroecològic i ambiental, així com projectes formatius i de foment de la vida independent, amb la voluntat de ser un referent en el sector social.

Per aconseguir els nostres objectius, desenvolupem la nostra activitat empresarial oferint serveis de jardineria, enclavaments, manipulats, vigilància, viverisme, activitats agroecològiques i serveis a mida de les necessitats de les empreses.

En relació a les persones amb discapacitat, oferim serveis específics de formació professional, d’orientació, serveis d’habitatge i de lleure.

IFTEM, empresa familiar fundada el 1991, desenvolupa accions formatives en el sector logístic, per als operadors d’equips de treball autopropulsats. Disposa d’un equip de tècnics altament experts, amb més de 250.000 hores de formació d’experiència.

IFTEM desenvolupa la seva activitat formativa i de consultoria a Catalunya i a la resta de l’Estat i també a Portugal, amb seus a Barcelona, Madrid, i a Lisboa a través de l’associat INOVERGO – Desenvolvimento Laboral Lda, amb més de 10 anys d’experiència. El seu objectiu primordial, des de la seva fundació, és la millora de les condicions de seguretat i salut en el treball, a través d’accions d’informació, consultoria i formació especialitzades. Tenen un gran bagatge tècnic, que van actualitzant, donat que van ser els primers a oferir aquesta formació, abans de la llei de Riscos Laborals.

Han esdevingut referents en la formació del personal que es dedica a la utilització de tot tipus d’equips de treball per al moviment de materials i serveis, avalats per la llarga trajectòria i més de 100.000 persones formades, així com el compromís amb la qualitat. Alhora, IFTEM participa de les polítiques actives de formació i ocupació amb els agents socials, mirant de millorar les possibilitats d’inserció al Mercat Laboral dels col·lectius més necessitats, i de tots aquells particulars i professionals amb la sensibilitat per reconèixer l’oferta formativa amb més suport i reconeixement institucional del país.

Kiddy’s World es dedica a la comercialització d’experiències infantils i familiars amb valors, classificades segons les necessitats claus del desenvolupament educatiu, la salut física-mental i el benestar psicosocial del nen/-a. Els nostres productes contribueixen al creixement i desenvolupament infantil de qualitat i enforteixen els vincles familiars.

En aquests moments hi ha dues línies de producte:

  • Kiddy’s Box  són caixes d’experiències pensades per a ser regalades als nen/-es i que permeten a qui les ha rebut, escollir per catàleg una d’entre una varietat d’activitats.
  • Family’s Box són caixes d’experiències pensades per a ser regalades als adults (pares, tiets, avis, amics, …) per realitzar una activitat amb nens.

També es disposa d’una línea de productes adequats per a Empreses que desitgen premiar als seus clients i col·laboradors, ja sigui a nivell de promoció o fidelització.

Es va començar amb aquest projecte el 2012 i en aquests moments ja existeixen més de 100 punts de distribució a tota Espanya.

Tenim com a missió la integració al treball de persones amb discapacitat mitjançant la formació continuada i la seva promoció personal i professional, col·laborant i donant suport en els processos de producció i comercialització de béns i serveis dels nostres clients, així com prestant serveis integrats amb absoluta satisfacció dels usuari: alimentació, neteja, jardineria, manipulats, conserges, etc.

Som distribuïdors de Roba de Treball i Productes de Higiene Professional.

Oferim serveis de valorització de paper, cartró i destrucció confidencial de documents.

Mitjançant acords de col·laboració el personal de MISMAEFICACIA s’incorpora en les instal·lacions del client sota la direcció, supervisió i control d’un Gestor de MISMAEFICACIA per donar suport a la transformació, producció i manipulació de matèries, mercaderies i béns, podent fins i tot vendre’ls directament als nostres clients.

Papelmatic és una empresa familiar fundada fa 50 anys (aquest any complim el nostre 50è aniversari) per Pau Fornt Balsach. Actualment forma part del Grup Papelmatic, està dirigida per la segona generació de la família i compta amb un equip de 32 persones.

A Papelmatic som experts en gestionar la higiene y el benestar en entorns professionals.

Els nostres orígens són industrials, venen de la manipulació de la cel·lulosa per a la producció de rotlles de productes tissú per a la higiene personal i neteges tècniques de processos industrials. Actualment fabriquem productes de cel·lulosa, desenvolupen sistemes de dispensació propis que optimitzen el consum, investiguem noves aplicacions de Teixits no Teixits i distribuïm productes i estris de neteja professional.

La nostra experiència ens permet aconsellar a cada client els productes més adequats a les seves necessitats a través de la venda consultiva.

A més de Papelmatic, el Grup d’empreses el formen Efebé, especialista en l’Adequació, manteniment i equipament d’espais professionals, i HGS, Consultoria en l’entorn saludable de treball.

Pintados y Derivados,S.L. “Pinter”és una empresa especialitzada en el recobriment órganic de superfícies metàl·liques per a tot tipus de peces amb pintura en pols o líquida, situada en el carrer Monturiol 13-19 dins del polígon industrial de Barbera del Vallès. Fou fundada l’any 1980 i des de llavors es dedica al pretractament, recobriment i pintat industrial de peces per a tots els sectors industrials.

Pinter es conscient de la transcendència que té la satisfacció del client per aconseguir amb els objectius generals de l’organització i dels seus sistemes.

La MISIÓ de Pinter és aconseguir la satisfacció del client en l’acabat dels seus productes, en el compliment en tot moment amb les normatives vigents dins el sector.

La VISIÓ  és esdevenir una empresa líder en el mercat de tractaments de superfícies dins del sector.

Pinter es compromet a mantenir una política d’inversions i desenvolupament per a ser pionera en tot allò que ajudi a la millora de la professionalitat del sector.

Tarannà Viatges, més de 20 anys enviant viatgers arreu el món. Un equip professional que coneix de primera mà els recons més macos de la Terra, així com les seves poblacions, ètnies, costums i infraestructures. La qualitat i la seguretat són valors essencials per a la creació dels nostres viatges. Som especialistes en viatges a mida o en grup dissenyats per tu i els teus. A més dels viatges de nuvis, viatges en família, expedicions, trekking, viatges sostenibles, viatges d’autor,… són part de la nostra programació, que duem a terme de la mà dels millors proveïdors a cada destí. Incorporem l’RSE en la nostra gestió diària com la intenció de formar part d’aquelles empreses actives en fomentar valors de responsabilitat i compromís amb el Medi ambient i la Societat.