Empreses participants RSE.Pime 2017

Empreses participants RSE.Pime 2017

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes

És un despatx professional amb la voluntat de col·laborar amb els seus clients a portar a terme els seus projectes empresarials.

Aquesta col·laboració es porta a terme mitjançant l’assessorament pel compliment de les diverses legislacions que els pugui afectar, especialment dins de l’àmbit laboral, comptable, fiscal i legal.

Entenem que treballant en  el nostre projecte fent  la feina ben feta,  col·laborem amb altres persones a portar a terme els seus projectes d’empresa.

web: www.9assessors.com

És una empresa que des de 1976 ofereix serveis de fabricació, comercialització i instal·lació de finestres de Pvc i alumini, com també tota mena de tancaments de vidre, ferro, divisions d’oficina, etc... Assessoren la clientela de com obtenir un major estalvi energètic amb les carpinteries i materials que més s’adapten a les seves necessitats. El desig de Codmar és oferir la millor qualitat en acabats i serveis a uns preus raonables. Creuen que aspectes com la cura del medi ambient, mantenir un entorn laboral sa, acabar amb qualsevol mena de desigualtat i aconseguir que els territoris siguin sostenibles són factors clau, que haurien de ser l'objectiu principal de les empreses i de la vida personal.

Web: www.codmarsl.com

La Responsabilitat Social Audiovisual - RSA entén el fet audiovisual en el seu conjunt, i per tant l'utilitza, com una eina per al foment i desenvolupament de la Responsabilitat Social, Empresarial, Cultural, Tecnològica i Mediambiental. Crearsa dona visibilitat a realitats i accions solidàries d'alt impacte que no tenen un fàcil accés als mitjans de difusió convencionals. Es treballa amb empreses que impulsen activitats d'RSE/RSC i son el soci estratègic d'aquelles entitats de l'Economia Social que necessiten difondre la seva tasca i la realitat sobre la qual treballen. Crearsa es constitueix com el recurs apropiat per a l'apadrinament de projectes solidaris mitjançant la inversió en el patrocini de la seva promoció audiovisual. S'estableix una aliança innovadora entre l'economia tradicional, l'Administració Pública i el Tercer Sector, creant sinèrgies positives per al canvi social.

Web: www.crearsa.com

És una empresa que opera dins del sector logístic, distribució i gestió de la Cadena de Fred. La característica del seu producte permet gestionar (traçar i modificar) paràmetres crítics per a un transport del tot fiable en enviaments farmacèutics i d'alimentació. La seva tecnologia IoT gestiona amb eficàcia la programació remota per a l'optimització d’expedicions. La filial, DataLong16 Healthcare IoP S.L., aplica aquesta tecnologia en benefici de la salut pública amb un acord de col·laboració amb la Fundació IGTP de Can Ruti per un projecte de Telemedicina per HAD.

Web: www.datalong16.es


És un centre sanitari obert a la comunitat, que ofereix serveis sanitaris i socials d'alta qualitat al pacient, cercant la millora continua, oferint un tracte acollidor i solidari, una atenció integral al ciutadà i desenvolupant projectes de recerca i innovació.

Web: www.ebacentelles.cat

Són dues Entitats de Base Associativa (EBA), constituïdes per professionals de la salut,  que gestionen els serveis sanitaris d’Atenció Primària de les àrees de salut de Sarrià, Vallvidrera i Les Planes. Amb un model basat en la participació i implicació de tots els professionals, sanitaris i no sanitaris, amb l’objectiu de prestar el millor servei a la comunitat.

Web: www.capsarria.com

És una societat de professionals amb uns objectius assistencials d’atenció a les necessitats de salut dels seus usuaris, a nivell individual, familiar i comunitari, integrant la promoció de la salut, la prevenció de la malaltia, la curació i la rehabilitació. Pretenen ser una organització dinàmica, eficient i integrada en la comunitat a la qual atenen. Són un grup sanitari d’unes 70 persones treballadores i professionals que ofereix una amplia cartera de serveis d’atenció primària, amb unes prestacions i instal·lacions d’alta qualitat, que participa activament en la integració territorial dels recursos sanitaris catalans.

Web: www.aprimariavsg.com

Empresa dedicada a la valorització de residus orgànics, principalment els fangs resultants de les depuradores urbanes i agroalimentaries.

Per valoritzar-les utilitza principalment dues vies: l’aplicació directa al camp o el tractament en una planta de compostatge per produir fertilitzant, que també acabar aplicat al camp.

D’aquesta manera ajuda a l’economia circular.

Web: www.edafo.com

La FEGP és una organització empresarial de base associativa, de règim assembleari i de lliure afiliació, que representa el conjunt de l'empresariat del seu àmbit intercomarcal. L'Associació és independent i té un caire multisectorial i plural. L'àmbit territorial d'actuació coincideix amb el de les comarques de l'històric Gran Penedès, a cavall de les províncies de Barcelona i Tarragona. Té com a objectiu fonamental el foment de l'activitat econòmica i el desenvolupament del teixit empresarial de l'entorn. Amb la generació constant de nous serveis i avantatges i la continuada producció d'actuacions, la Federació afavoreix els corrents d'informació, modernització i lliure competència de les empreses afiliades i, en conjunt, del teixit empresarial del Penedès i el Garraf.

Web: www.fegp.cat

La Fundació Esclerosi Múltiple és una entitat privada sense afany de lucre nascuda a Barcelona l’any 1989 amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple. A Catalunya, hi ha 7.000 persones que pateixen aquesta malaltia.

La missió de la Fundació Esclerosi Múltiple és millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia i destinar recursos a la recerca. La Fundació compleix la seva missió des de diversos àmbits: informació, atenció i acompanyament al pacient, serveis de neurorehabilitació i formació i inserció laboral. La Fundació Esclerosi Múltiple, a més,  manté una aliança estratègica amb el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat), pol d’excel·lència internacional en la recerca a l’entorn de la malaltia. El Centre de neurorehabilitació de la FEM es troba integrat en aquest espai de nova construcció, permetent una atenció integral d’alta qualitat en un mateix espai on la recerca, la docència, el diagnòstic, el tractament i la neurorehabilitació es posen a disposició de forma integral al pacient.

Web: www.fem.es

Fundació IReS, és una fundació que treballa des de 1969 en l’atenció social, psicològica i educativa de famílies i persones en situació de vulnerabilitat i risc social. L’acció social es realitza des d’una visió integral, treballen la recerca i la formació creant models propis d’intervenció que transfereixen als professionals socials del futur i desenvolupen campanyes de sensibilització i incidència per fer visibles els problemes i les necessitats socials.

La Fundació IReS aspira a GENERAR UN NOU FUTUR PER A LES PERSONES MÉS VULNERABLES. Conscient de la responsabilitat de la seva missió, el seu model de gestió es basa en el compromís de l’entitat i de totes les persones que la conformen, amb la gestió ètica i socialment responsable. Treballem per a la integració d’un model de gestió responsable caracteritzat per la transversalitat en la seva estratègia, processos i actuacions.

Generem un futur nou per a les famílies i persones més vulnerables.

Web: www.fundacioires.org

És una entitat social que, des de l’any 1985, desenvolupa projectes socials i educatius al servei de tota la comunitat, treballant de manera preferent amb aquelles persones que pateixen situacions de vulnerabilitat social a partir d’un model d'intervenció comunitària, d’atenció integral i apoderament. El seu àmbit d’intervenció preferent és la realitat local de Sant Boi de Llobregat i la comarca del Baix Llobregat.

Web: www.marianao.net

És una empresa del sector del subministrament industrial amb quasi 50 anys d'experiència. Treballa amb l'objectiu de facilitar solucions per a la innovació industrial i el desenvolupament empresarial, proporcionant els sistemes de protecció i seguretat que permeten combinar l'activitat productiva i la salut laboral. Al 2016 neix el projecte Indústria Verda per tal de potenciar un teixit industrial més respectuós i sostenible amb el medi, aportant i donant solucions sostenibles en l'àmbit industrial i empresarial.

Industria-verda

Web: www.giliindustrial.com

És una entitat de caràcter social sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública. La seva missió és la integració sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental, assegurant la seva continuïtat dins l’àmbit social de l’entitat i cobrint les seves necessitats en qualsevol situació de la seva vida. Disposen de diferents i variades unitats de negoci per vehicular el aquest propòsit: fusteria industrial, brigades de serveis, manipulats, restauració, lots de nadal i botiga de productes de proximitat. L'organització disposa d’un Centre d’Atenció a la Discapacitat en el que es desenvolupen els serveis de teràpia ocupacional, residència i pisos tutelats i un Centre Especial de Treball en el que treballen 164 persones amb discapacitat, el que representa el 70% de la plantilla.

Web: www.lleida.com/fundacio-ilersis

És una empresa que es dedica a la producció i comercialització de licors artesanals elaborats amb fruites i plantes aromátiques, fugint sempre dels colorants i dels aromes. L’empresa està dins del segment premium/luxe i prova del compromis amb la qualitat és que compta amb més de 25 premis internacionals en menys de 3 anys de vida.

Web: www.spiritontherocks.com

És una empresa més que centenària, i en els 141 anys d’activitat, sempre han intentat donar la millor solució a la clientela. L’activitat principal de l’empresa és la fabricació d’elements de protecció per a maquinària (manxes, cortines, fundes, etc.), encara que continuen realitzant l’activitat original, que és la fabricació de peces de cuir industrial (juntes, corretges, peces diverses). Des de fa 7 anys han afegit el departament d’enginyeria, sota la marca INNOPLUSBDN, on desenvolupen i fabriquen maquinària especial per a molts sectors. Un dels dissenys dels que estan més satisfets, i que a part de dissenyar i fabricar ara també comercialitzen, és el llit ICB www.smartbed-icb.com , un llit pensat per a persones amb llargues estances estirat i que augmenta molt el confort dels usuaris. Ajuda molt en la prevenció, cura de les úlceres per pressió (UPP) i permet dormir més i millor. Aquest llit és un producte amb gran impacte social, amb un impacte molt positiu, ja que millorar la qualitat de vida de les persones afectades, i aquest fet omple de goig i satisfacció l'organització per la feina ben feta.

Web: www.lluiscreus.com

És una empresa familiar catalana dedicada a la producció i comercialització de productes dermocosmètics amb una plantilla de 128 persones. La història del laboratori neix al 1952 a partir de la farmàcia Martí Tor, amb una llarga tradició en el desenvolupament de la formulació magistral i les seves possibilitats terapèutiques en el camp de la dermatologia. La segona generació de la família recull aquesta experiència  i crea la marca MARTIDERM amb productes innovadors en cosmètica dermatològica.

Web: www.martiderm.com

És una cava familiar de viticultors especialitzats en l’elaboració de caves Brut Nature d’anyada marcats per la empremta de la llarga criança. En un compromís per elaborar vins de terrer capaços de mostrar els paisatges de l’Alt Penedès de la manera més honesta possible, Recaredo treballa exclusivament amb vinyes de titularitat pròpia cultivades de manera biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia. Els vins escumosos de Recaredo són essencialment gastronòmics, amb un estil definit per l’elegància i la subtilesa que ha captivat els crítics gastronòmics i de vins més exigents: des de The New York Times, passant per la prestigiosa La Revue de Vin de France, el diari Le Monde o la influent revista nord americana The Wine Advocate de Robert Parker. Un compromís únic, auditat i certificat per Bureau Veritas.

  • 100% Vinyes pròpies a l’Alt Penedès (Barcelona).
  • 100% Viticultura ecològica i biodinàmica.
  • 100% Vinificació i elaboració a la propietat.
  • 100% Criança mínima de 30 mesos amb tap de suro natural.
  • 100% Aclarit manual en pupitres
  • 100% “Desgorjat” manual sense congelar el coll de l’ampolla.

Web: www.recaredo.com

Des del 2003 són especialistes en formació de idiomes per a empreses. La seva raó de ser és ensenyar a aprendre idiomes. Han treballat amb empreses com Lacer, TMB, Grup Barceló, Scytl, TE Connectivity, Amat Immobiliaris, Duravit, Barcelona Activa, Werfen o Luxottica, que han de comunicar-se amb excel·lència fóra de les nostres fronteres. Estan orgullosos de les valoracions que fan els seus clients dels serveis pedagògics i administratius que els ofereixen. A més de professors nadius i titulats que vetllen cada dia per a que els alumnes aconsegueixin els resultats que es proposen, compten amb un equip administratiu que gestiona amb cura i puntualitat tots els tràmits relatius a la formació. I finalment, disposen de la tecnologia que serveix per facilitar el seguiment, per millorar la comunicació alumnes-professors, i per coordinar amb eficiència tots els processos. El seu repte és innovar oferint formació presencial, online o virtual per a adaptar-se a les noves necessitats de les empreses.

Web: www.ziggurat.es/