Empreses participants RSE.Pime 2018

Empreses participants RSE.Pime 2018

L’AGRÀRIA, la Cooperativa de Torelló té l’origen en les antigues càmeres agràries l’any 1972, i es va constituir com a cooperativa el 1986. La nostra missió és subministrar els productes i serveis als socis pel desenvolupament de la seva activitat agro-ramadera.

Sóm una cooperativa petita, que dóna servei als seus socis i clients. L’Agrària és i ha de ser una empresa que dóni un servei excel·lent i es distingeixi per fer les coses amb un punt diferencial a la resta, i això vol dir créixer i ser forts en aquells punts que amb una millora tècnica petita poden marcar la diferència. Estem buscant l’especialització i aquells nínxols de mercat que estan desatesos i que hi podem penetrar.

Comptem amb un equip de persones que ajuden a fer més fàcil la tasca diària d’una explotació, compromesos amb el món de pagès i amb la voluntat de créixer.

A L’Agrària de Torelló basem el negoci en dos eixos principals:

  1. La fabricació de pinso per l’alimentació animal, bàsicament de les espècies porcí, vacú i oví, venda de llavors i productes ramaders i serveis administratius complementaris a l’activitat agropecuària.
  2. La gestió sostenible de les dejeccions ramaderes dels integrants del Pla de Gestió Conjunt.

Quant a la fabricació de pinso, l’Agrària, és una cooperativa en constant evolució tècnica, ja que el reduït tamany que té ens permet ser flexibles i adaptar-nos a les necessitats dels clients.

A més, a l’Agrària es compra el cereal dels socis, campanya rere campanya i intentem que sigui d’una excel.lent qualitat,  ja que sense les matèries primes de la millor qualitat és impossible fer un bon pinso.

A part dels processos productius centrats en la fabricació de pinso per l’alimentació animal, l’Agrària és una eina administrativa al servei dels socis i treballa dia a dia per aconseguir una economia circular.

Oferim les gestions de:

  • Altes i baixes del bestiar, gestió de guies, SIR i GTR
  • Llibres registre de tot tipus: medicaments, fitosanitaris, traçabilitat, biocides, alimentació
  • Subvencions diverses: DUN, Plans de Millora, Gas-oil agrícola,
  • Gestió de tot tipus de tràmits administratius

Web: www.agrariatorello.cat

ASPID va fundar-se l'any 1994, com una entitat de l'economia social lleidatana que afavoreix la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i/o vulnerabilitat social, aportant eines i suports centrats en la persona i que afavoreixin el seu desenvolupament integral.

Desenvolupem un ventall de serveis en l'ambit laboral, de l'autonomia personal, educatiu, salut i la qualitat de vida, atenent a més de 2.800 persones anualment d'arreu de la província de Lleida. El model de gestió transversal d'ASPID, integra valors de solidaritat, gestió democràtica i transparent, la participació, implicació en l’entorn i la comunitat que ens envolta.

Treballem per oferir oportunitats a les persones amb discapacitat o vulnerabilitat social i les seves famílies.

Web: www.aspid.cat

Càritas és una entitat sense ànim de lucre de l’Església catòlica.

La nostra missió és “acollir i treballar amb les persones en situació de pobresa i necessitat perquè siguin protagonistes del seu propi alliberament, des del compromís de la comunitat cristiana. Inclou l’acció social, la sensibilització de la societat i la denúncia de les situacions d’injustícia social”.

La nostra missió, doncs, és ajudar aquestes persones a sortir de la situació de patiment en la qual estan atrapades i oferir-los eines i recursos perquè se sentin més confiades i segures i puguin liderar per si mateixes el seu projecte de vida. Creiem en les capacitats de tothom.

Els tres objectius de Càritas són promoure, orientar i coordinar l’acció socialsensibilitzar la societat i denunciar situacions d’injustícia social. Volem construir un món on els béns de la Terra siguin compartits per tota la humanitat des de la dignitat de la persona, des del treball per la justícia social i des de la solidaritat i el compartir fratern.

Web: www.caritasbarcelona

Des del 1473, la nissaga ceramista dels Marcó del poble de Quart (Girona) queda acreditada documentalment en els arxius de la Corona d’Aragó i en la Confraria dels Ollers de Quart.

L’any 1900, Ceràmiques Marcó comparteix coneixements amb artistes de la Catalunya del Nord i amb el taller del Museu de Louvre.

D’ençà, l’obrador s’ha convertit en espai d’experimentació i d’aprenentatge manufacturer per molts artistes, arquitectes i creadors. Obres elaborades per Ceràmiques Marcó formen part dels fons d’art de museus catalans i francesos.

A dia d’avui, continua essent un obrador artesanal de ceràmica i, al mateix temps, fa una important aposta per l’emprenedoria creativa. Acompanya al jove talent creatiu que, trobant-se en la darrera fase de formació acadèmica, vol endinsar-se al món professional. Realitza tallers i seminaris amb les Escoles d’Art i Superior de Disseny de Catalunya. Participa en el projecte Talent creatiu i empresa impulsat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. I, al mateix temps, acull alumnes d’estudis superiors d’arts plàstiques i disseny en pràctiques.

Som una empresa familiar que comença el 1967 distribuint peix congelat, activitat que evoluciona i ens posem a cuinar. Cuinem de manera tradicional, sense colorants ni conservants, ultracongelant el producte acabat de cuinar per mantenir-ne totes les propietats organolèptiques i nutritives. Ara, amb més de 50 anys de recorregut, comptem amb certificacions que avalen la nostra feina i amb un gran equip per poder afrontar qualsevol repte. Treballem amb instal·lacions pròpies elaborant productes precuinats com: Canelons, Verdures en Tempura, Formatges Empanats, Sofregits, Escalivats, Patates Farcides Artesanes, Falafel, Nuggets i Croquetes, Bunyols de Bacallà, Hamburgueses Vegetals. Una gamma de productes que anem ampliant cada any a través del nostre departament de nous productes. Treballem per el canal Horeca, Retail i també amb col·laboració amb altres empreses.

Web: www.congelatsolot

EAP VIC SLP és una EBA (Entitat de Base Associativa) constituïda per professionals sanitaris i no sanitaris que té per objectiu atendre de forma integral i integrada les necessitats de salut de la població adscrita a compte del CatSalut. Vam iniciar la nostra activitat el 1996 i som la primera EBA que va formar-se a tot Catalunya. L’atenció la realitzem en l’àmbit de l’atenció primària de salut tant a nivell individual, grupal i comunitari,centrada en la persona i amb una clara vinculació en l’entorn on ens ubiquem (barri de Vic Sud). La participació i implicació de tots/es els treballadors/res per proveir una atenció de qualitat i de resultats excel·lents és un dels nostres trets característics. Som aproximadament 55 treballadors”.

Web: www.eapvic.org

Grupo Epos som una organització que es constitueix a l´any 2008, amb cobertura a tot el territori nacional, i disposem d´una àmplia xarxa d'oficines. A Grupo Epos som especialistes en Treball temporal, Selecció, Formació de personal i Outsourcing, i aportem solucions personalitzades i globals. La nostra missió és clara: establir una relació propera de confiança i honesta per convertir-nos en un col·laborador indispensable de les empreses clients en l´àmbit dels Recursos Humans. Per altre banda, les persones constitueixen l´eix fonamental de l´empresa.

Actualment la seu central està ubicada a Granollers.

Web: www.grupoepos.com

DISTRICTE DIGITAL SL, constituïda el febrer de 2002, és una empresa de prestació de serveis informàtics en la modalitat cloud per al sector del benestar social (Serveis socials de l’administració i entitats socials del tercer sector). El servei sobre el qual se centra l’activitat de l’empresa des del 2010 es denomina eQuàliment i seu client principal són els Serveis socials de l’Administració. eQuàliment és una eina per a la gestió de projectes de distribució d’aliments solidaris i que va incorporant també altres prestacions socials com la targeta moneder, material escolar, menjador social, o rober. Actualment hi ha prop de 70 implantacions d’eQuàliment a Catalunya, i s’està treballant per obrir el mercat de la resta d’Espanya. L’equip humà és actualment de 7 persones i necessita créixer sobretot en els perfils tècnics. Districte digital ha estat el primer projecte d’Invergy, l’empresa d’inversió de la UOC en start-ups d’impacte social.

Web:  www.equaliment.org

Som una empresa d'Estudis de mercat i Opinió Pública que tenim com a objectiu la millora del teixit productiu local. Aportem solucions per conèixer als consumidors/usuaris que permeten adaptar-se a ells i enfocar estratègies de creixement i millora. Diferenciem tres grans línies de treball:

  • Emprenedors i Autònoms: Iniciar un nou negoci o portar-lo a terme sol, acostuma a generar dubtes. Amb els nostres estudis de mercat personalitzats reduïm els riscos al mateix temps que aportem solucions per optimitzar les oportunitats dels nous negocis.
  • Petites, mitjanes i grans empreses: Els clients són la part més important de qualsevol negoci. Ajudem a tot tipus d’empreses a conèixer què fer per aconseguir ser més competitives, a partir del coneixement de les necessitats i valoracions dels propis consumidors.
  • Institucions públiques i associacions: El benestar de la ciutadania està en mans dels seus dirigents polítics i, de manera directa, de les institucions. Per altra banda, és important el paper que juguen les associacions empresarials sobre el desenvolupament dels negocis dels seus associats. Des de Incognos ajudem a Institucions públiques i associacions en la seva tasca diària i estratègica, per millorar els serveis que ofereixen a ciutadans i associats, respectivament.

Web: www.incognos.cat

LLAGURT és una proposta original i innovadora emmarcada en el servei de la restauració, especialitzada en l’elaboració i la venta de iogurts gelats artesans i iogurt natural ecològic. Neix  de la mà de dues noies de Girona. Glòria Salomó i Ingrid Rahola, vàrem començar el 2010, teníem 25 anys.

Llagurt, és una cadena catalana de iogurteries. Actualment comptem amb un total de 30 punts de venta a tot el territori català. D’aquesta manera, ens repartim per la província de Girona a través de botigues pròpies i a la resta del territori mitjançant la concessió de franquícies a tots aquells que vulguin compartir el projecte, mantenint, respectant i creient en tot moment en els valors que volem transmetre, com són la qualitat, l’esforç, la cura en els detalls i el tracte humà.

El nostre punt fort és treballar amb producte d’alta qualitat, apostem per matèria prima de la zona, menys marge però ho compensem amb alta rotació. Som una empresa que vol promocionar molt més la proximitat, el km0, la terra catalana i l’ecologia. La nostra missió és abarcar un gran segment de clientela i territori per tal de millorar en la comoditat de l’usuari i oferir-los una experiència atractiva, divertida, diferent i única, gaudint de llagurt de primera qualitat. Una àmplia carta de productes permet adaptar-se a les preferències dels consumidors, intoleràncies alimentàries, estacionalitat, etc

Hem de sumar el caràcter proper i acollidor del projecte. Fem moltes accions socials, creiem que es molt important retornar a la societat el que ens dóna.

Web: www.llagurt.cat

Muralles Salut SLP és una societat que té per objecte exclusiu la prestació de serveis mèdics i sanitaris, i qualsevulla de les activitats relacionades amb aquests àmbits, que s’encarrega de la gestió del CAP Muralles, centre d'atenció primària de salut de Tarragona ciutat.

Es tracta d'un model de gestió liderat pels mateixos treballadors que promou l'empoderament i responsabilització dels professionals que hi treballem amb l'objectiu d'assolir els màxims nivells de satisfacció i qualitat en el servei.

La nostra organització creu fermament en el paper de l'Atenció Primària de Salut com a eix vertebrador de l'atenció al pacient, i apostem fort per ser un centre de salut fermament compromès en la sostenibilitat del sistema sanitari públic. Vetllem per l'optimització dels recursos del sistema i contribuïm a la seva supervivència.

Web: www.murallessalut.cat

PAS  és una entitat  creada al 1995,  formada per professionals de la psicologia, psiquiatria, treball social, infermeria i atenció a l 'usuari, dedicada a la  gestió de serveis psicosociosanitaris, especialitzada en la prevenció i l’assistència en l’àmbit de la salut mental i les addiccions, contribuint a facilitar al desenvolupament de les organitzacions de l'ambiet de la salut, serveis socials i sociosanitàries públiques i privades.

PAS té com a missió el proporcionar a les persones serveis d’atenció psicosocial i medica  d’alta qualitat, des d' una atenció ètica i humanista, així com una visió global de la persona, la família i la comunitat. PAS treballa per una gestió de serveis públics en consonància amb un model participatiu, democràtic i compromès amb ajudar a les persones a desenvolupar els seus recursos i capacitats per disminuir, transformar o curar el seu patiment psicològic, físic o social, així com ajudar a prevenir els problemes d’addicions i malaltia mental i desenvolupar programes de promoció d'una salut integral de les persones i els col·lectius que integren la nostra comunitat.

PAS te un pla d’accions i  mesures per mantenir la igualtat d’oportunitats en la gestió del factor humà com a organització.

Web: www.pas-org.cap

SaóPrat som una entitat declarada d’utilitat pública que vam néixer el 2004 per donar resposta a les necessitats socials i educatives del Prat de Llobregat. La nostra missió és acompanyar a infants i joves en situació de vulnerabilitat perquè puguin créixer i desenvolupar les seves capacitats personals, socials i formatives que els permetin tenir una vida digne i autònoma.

Creiem en les persones i les apoderem perquè formin part de la ciutadania activa i de la transformació social.

Web: www.saoprat.net

Mel Muria es una empresa que des de fa 6 generacions es dedica al món de l’apicultura. Hi ha constància escrita de la nostra activitat des de 1810, que ha passat de generació en generació.

La principal activitat de la nostra empresa és la producció, l’envasat i la comercialització de les mels que produeixen les nostres més de 2000 arnes ubicades en les millors zones de plantes, arreu de tot Catalunya, aprofitem el nostre clima mediterrani i les èpoques de floració que ens dona la naturalesa del nostre país.

Les nostres mels són d'una extraordinària qualitat, avalada pels nombrosos premis obtinguts en diferents concursos nacionals i internacionals.

A partir de l’any 1999, Mel Muria posa en marxa un museu apícola amb eines antigues, diversos documents relacionats amb la historia de la producció apícola. L’any 2011, Mel Muria empren un altre repte, la posada en funcionament de Muria Centre d’interpretació Apícola , una iniciativa innovadora creada per divulgar la cultura i la tradició dl mon de les abelles i la mel.

Web: www.melmuria.com

[0% Gluten] és una cadena de franquícies innovadora i pionera en l’alimentació sense gluten. Amb una extensa proposta de productes elaborats dins el propi obrador de cada establiment, la franquícia ja fa dos anys que està al mercat i ara opta per expandir-se a nivell tan nacional com internacional.

[0% Gluten] ofereix una àmplia carta, des de pans i pastisseria, a pasta fresca, pizzes, focaccies i sucs naturals per poder degustar a tota hora.

A tots els nostres locals [0% Gluten], garantim que no hi ha contaminació creuada i que juntament amb una oferta healthy oferim un servei singular i apte per a tothom.

Web: www.0x100gluten.com