Empreses participants RSE.Pime 2021-2022

Empreses participants RSE.Pime 2021-22

 

Asemon, és una consultora amb més de 30 anys d’experiència, especialistes en outsourcing laboral, assessorament jurídic laboral i consultoria de RRHH per empreses i particulars.

Durant aquests últims 30 anys hem consolidat la nostra posició de consultoria de gestió laboral o assessoria laboral, oferint als nostres clients el millor servei, basat en la qualitat, professionalitat, compromís, confiança i sobretot visió de futur.

El nostre equip de consultors dedicats al assessorament laboral està integrat por dotze professionals, experts en la assessoria laboral i la consultoria en Recursos Humans.

Som competents en la nostra àrea, però sabem diversificar-nos i ens agrada la visió de negoci global.

Més informació: /asemon-consultors.com

Assenur és una corredoría d’assegurances ètiques i solidàries. Diem ètiques i solidàries, perquè treballem amb 3 companyies asseguradores certificades amb el Segell Ètic ETHSI (Ethical and Solidarity Based Insurance) i perquè nosaltres com a corredoría també n’estem en tramitació.

Aquest segell acredita que les inversions d’aquestes companyies i de nosaltres mateixes estan fetes de manera responsable i amb banca ètica. Amb lluita per una igualtat real i pel mediambient. Endemés, com a corredoría destinem un 1% dels beneficis anuals a una ONG o Associació del territori.

Assessorem de forma honesta sobre tot tipus d’assegurances, a particulars, associacions, empreses i comunitats de propietàris/es, i acompanyem des de la contractació de la pòlissa, fins que es pateix un sinistre, defenent al màxim els interessos de les nostres clientes i clients.

FEM GRAN LA LLETRA PETITA !

Més informació a: /assenur.com

 

Francesc Agell, enginyer químic de formació, fundà BioPharma Synergies el 2006 després de 10 anys llargs d'experiència al sector químic-farmacèutic. Actualment som 10 treballadors. Els primers onze anys de vida de l'empresa vam estar representant a Europa companyies locals i assiàtiques (bàsicament de Xina, Índia, Taiwan i Israel) fabricants d'intermedis de síntesi, principis actius farmacèutics i medicaments. El 2017 vam establir una col·laboració amb la Facultat de Farmàcia on hi tenim un petit equip d'I+D que desenvolupa productes propis, tant intermedis i principis actius com medicaments.

Més informació: /bpsynergies.com

Biovert va néixer l’any 1988 amb la visió de ser una empresa puntera en agricultura productiva oferint productes eficaços, innovadors i de baix impacte ambiental que garanteixi unes produccions agrícoles rentables tant quantitativament com qualitativament, amb el màxim respecte cap al medi ambient.

L’empresa està situada Corbins- Lleida o va néixer,  està formada per 52 professionals i 10 col·laboradors externs arreu del mon, exporta a mes de 30 països, es membre del Pacte Mundial des de el 2011.

Més informació a: /manvert.com

 

Més informació: /apigirona.com

Els arquitectes Oliver Franz Schmidt, Natali Canas del Pozo i Lucas Echeveste Lacy formen el Equipo Creativo, estudi basat a Barcelona i especialitzat en el disseny d'espais per a la gastronomia, així com espais de marca i comercials.

La seva marxa va començar al 2010, amb el disseny de el ja emblemàtic restaurant Tickets i la cocteleria 41º de Ferran i Albert Adrià. Des de llavors han realitzat diferents projectes, relacionats sempre amb el món gastronòmic, treball que ha estat reconegut en nombrosos premis de disseny internacionals, com ara els prestigiosos Restaurant and Bar Design Awards, The Great Indoors Awards, FX International Award, Best of the Year Award o AIT Interior Contract Award. Els seus projectes han estat publicats en webs i revistes especialitzades en més de vint països.

El Equipo Creativo comença ara una nova etapa professional amb projectes internacionals i com a directors de l'Màster d'Interiorisme de l'Institut Europeu di Design de Barcelona.

"Partim de la idea que els espais, igual que el menjar, han d'explicar coses, crear sensacions i produir experiències. Treballem amb una metodologia de treball eminentment conceptual i basada en un exhaustiu procés d'investigació, que ens ajuda a traduir els conceptes gastronòmics o de marca dels nostres clients en dissenys específics i únics per a cada projecte. "

"El nostre equip és tan colorit i divers com les nostres propostes. Arquitectes i dissenyadors, creatius i tècnics treballen tots en una gran taula on els projectes es desenvolupen de manera integral, des de les primeres idees fins a la seva execució final. "

Més informació: /elequipocreativo.com

Forn de pa Porterias i les fleques “PA PA” som una empresa familiar de tercera generació quasi centenària (1925) dirigida actualment per Mercè Porterias i David Gibert. Ens dediquem a l’elaboració i venda de pa i brioxieria artesans. A PA PA intentem fer els millors pans tradicionals.

Els clàssics mai moren, però evolucionen, per això els hem reinventat, investigant, recuperant farines i tractant-les amb les noves tecnologies artesanes. Sí, tecnologies artesanes, perquè l’artesania també evoluciona. Ens agrada unir el millor del saber fer artesà amb tot el que ens ofereix el present per poder oferir als nostres clients la millor experiència possible al voltant del pa. Tot el que oferim a les nostres fleques està elaborant al nostre obrador de Figueres. Entenem també per artesania no només crear un bon producte, sinó també oferir una atenció al consumidor tan personalitzada com necessiti, ja sigui a nivell personal com empresarial, ja que també oferim el servei de distribució a comerços i establiments de restauración de l’Alt Empordà.

 

Més informació: /forndepaporterias.com

Fundació Ared som una entitat de Barcelona que promovem, des de fa 27 anys, l’accés a la plena ciutadania de persones en alt risc d’exclusió social, majoritàriament dones procedents de centres penitenciaris i serveis socials, a través de la formació i el treball digne.

A Fundació Ared comptem amb una empresa d’inserció i un centre especial de treball (CET), espais de treball inclusius on creem noves oportunitats mitjançant l’elaboració de productes de qualitat i socialment responsables.

Més informació: /fundacioared.org

Grafix és una empresa especialitzada en disseny web, màrqueting digital, disseny gràfic i gestió de xarxes informàtiques.

Situada a La Roca del Vallès (a 5 minuts de Granollers), som un equip entregat, jove, dinàmic i creatiu.

El nostre projecte està abanderat per a professionals del sector de la informàtica i el disseny web i gràfic, la combinació perfecta entre tecnologia i creativitat per fer enlairar els projectes dels nostres clients, per petits que siguin.

La satisfacció dels nostres clients és i serà la nostra premissa.

El nostre objectiu és el d’aportar solucions eficaces per satisfer les necessitats digitals dels clients al complet, des

de la instal·lació d’un servidor al disseny d’un catàleg corporatiu.

És per això que al llarg d’aquests més de 20 anys de trajectòria professional, la polivalència de perfils del nostre equip ens ha permès ampliar la carta de serveis per englobar la totalitat de necessitats que sorgeixen en cada projecte.

Més informació: /grafix.es

 

 

Intarex és una empresa tecnològica orientada al software de gestió per a Pimes. Som partner de SAP per a Business One i de Microsoft per al Cloud d’Azure. Oferim un servei integral als nostres clients. Sempre hem volgut aportar més valor afegit als nostres clients i en determinats sectors, vinculat als nostres orígens a Igualada, tenim un alt grau d’especialització com en el sector de la Moda (vestit i calçat), Curtits (adoberies de pell), Químics (química de blending) i Òptiques (cadenes de òptiques que a mes puguin ser fabricants), aquesta no està lligada al territori. Les nostres especialitzacions ens han permès poder treballar una cartera de clients en un àmbit geogràficament ampli i tenim clients a la península Ibérica i Amèrica Llatina, que a la seva vegada poden tenir botigues o fàbriques a molts altres punts geogràfics.

Actualment som 25 persones entre Desenvolupament, Consultoria, Suport, Sistemes i Comercial  i aquests dies estem celebrant el 27è aniversari de Intarex.

Més informació: /intarex.com

 

 

A Intracon Màrqueting Solutions vam dissenyar solucions estratègiques de màrqueting i vendes. Tens un repte entre mans? El nostre equip innovador i inconformista et pot ajudar a millorar la teva comunicació, potenciar les teves vendes, aconseguir retenir als teus clients i arribar a nous de forma més eficaç. Volem ser el teu partner estratègic B2B; WE ARE IN, ARE YOU IN?

 

Més informació: /intracon-spain.com

 

 

Lékué és una empresa amb seu a Barcelona, ​​distingida per la seva aposta en el disseny i la innovació de productes per a la cuina. Som dissenyadors i fabricants i aportem solucions úniques i eficaces en productes, gadgets i estris de materials de gran qualitat i durabilitat que t'ajudaran pel seu disseny enginyós i que fins i tot han canviat la forma de cuinar tradicional.

Vam revolucionar la cuina al microones amb l'Estoig de Vapor i la introducció de la silicona platí en multitud de productes per a diferents tipus de cocció; impensable fa 10 anys i avui ja quotidià. Seguim obrint categories i utilitzant nous materials adaptant-nos a les tendències actuals i creant-ne de futures.

Inesperats i sorprenents, ideats per a la seva practicitat, de disseny perfecte per a utilitzar, regalar, gaudir, compartir... els nostres productes sempre desperten una sensació de curiositat, un gest de complicitat que sorprèn i connecta ràpidament amb l'emoció dels consumidors. Però a més, la nostra relació amb ells va molt més enllà: a Lékué oferim també continguts, idees, receptes en tendència... i creiem en un moviment per incentivar la consciència d'una alimentació sana i sostenible.

Perquè aquests valors són universals, els productes de Lékué tenen èxit sense fronteres i estem presents en milers de cuines a tot el món. El nostre objectiu: que gaudeixis cuinant a casa tot allò que et proposis; des de preparacions gourmet com un autèntic xef fins al més pràctic i fàcil, que s'adapti al ritme del teu dia a dia. 

Mes informació: /lekue.com

Som un estudi de disseny multidisciplinari i independent des de 1999, en moviment i transformació constant.

MgComunicació crea identitats de marca, disseny editorial, disseny digital, il·lustració, naming, campanyes publicitat, packaging, impressió, senyalització, estratègia, exposicions, stands corporatius, disseny web, campanyes publicitàries, disseny d’interiors corporatius i objectes per als clients, el públic i per a nosaltres mateixos. Ens centrem en l’essencial: el concepte. És per això que cadascun dels nostres projectes té una expressió que el fa únic. Sempre treballem en estreta relació amb els nostres clients i hem experimentat amb el disseny amb més de 2.754 projectes.

Per a nosaltres disseny és sinònim de projecte, de pla. Els resultats estètics d’un projecte són conseqüència dels objectius buscats en el procés de disseny i en molts casos inclouen molts valors. Treballem des de fa més de dues dècades per aconseguir objectius empresarials. Fugim de maquillatges estètics per aprofundir en la realitat de cada projecte i perquè el nostre treball reculli fruits reals per a l’economia dels nostres clients. Flexibilitat, agilitat, compromís amb els nostres projectes i alineació d’interessos entre totes les persones, empreses, entitats i institucions. Tot plegat crea un flux d’energia molt fort. Aquesta fórmula de treball permet adaptar l’equip de treball a les expectatives de cada client amb uns costos més reduïts, així com a les característiques tècniques i els models comercials dels diferents projectes.

Combinem creativitat, disseny, estratègia i tecnologia. Res més. Ni més ni menys.

Més informació: /mgcomunicacio.com

Tandem fundada el 2005, som una agència de disseny estratègic amb més de 25 anys d'experiència en el disseny de productes i serveis.

Ajudem els nostres clients oferint solucions estratègiques i innovadores creant un impacte positiu en l'economia i la societat mitjançant el disseny de productes físics i digitals.

Volem ser experts en el disseny de productes i serveis mitjançant la generació de projectes globals, rellevants i reconeguts en el mercat.

Volem ser una empresa responsable tenint en compte qüestions econòmiques, socials i mediambientals utilitzant el disseny com a estratègia per ajudar les persones i les empreses a prosperar per a un futur millor.

Som un equip creatiu, innovador, compromès, proper, pragmàtic i multidisciplinar amb diferents habilitats en el disseny de marca, producte i experiències digitals.

Més informació: /tandem-company.com

Constituïda l'any 1982, la Unió Empresarial de l'Anoia és una associació empresarial d'afiliació voluntària i multisectorial integrada per diferents empreses, gremis i associacions, que representa més de 1.000 empreses de la comarca de l'Anoia.

Els objectius fonamentals de l'entitat són:

  •     Representar els interessos empresarials dels seus membres
  •     Dotar les empreses de les eines i habilitats per créixer i adaptar-se al mercat i ser més competitives, amb responsabilitat i valors socials
  •     Promoure l'activitat econòmica i el teixit empresarial del nostre territori, ajudant a crear ocupació i prosperitat actuals i futures

La UEA s'implica directament en el foment i la reactivació econòmica de la comarca de l'Anoia, ja sigui participant en polítiques actives de les diferents administracions, impulsant projectes propis, apostant per la reactivació industrial i treballant per integrar els ODS a les empreses.

Més informació: uea.cat/