Reconeixement especial a una persona pel seu compromís amb la responsabilitat social a Catalunya

Reconeixement especial a una persona pel seu compromís amb la responsabilitat social a Catalunya:

2020

 

Josep Santacreu té la capacitat d’acció i l’energia que han fet ben visibles els resultats per a la societat de vincular la gestió amb la responsabilitat social de l’empresa. El doctor Santacreu ha impulsat iniciatives en els àmbits de l’esport, la cultura, l’acció social en múltiples vessants i el medi ambient.
Santacreu és un activista, capaç de veure les necessitats socials i de planificar i focalitzar-se en la manera de reduir-les. La seva mirada pràctica es complementa amb la capacitat d’acció i amb la tria dels objectius més ambiciosos i justos.

2018
  Ens podem imaginar algú que vulgui crear un negoci, però només amb persones amb malaltia mental i dirigit per un psicòleg que es digui Cristóbal Colón? Aquesta és la situació que es troba l’alcalde d’Olot, Joan Sala Villegas, a principis dels anys 80, quan un “Cristóbal Colón” se li presenta al despatx per muntar una empresa per a 14 persones en tractament psiquiàtric. L’alcalde sent que li tremolen les cames, pensant que, qui es troba davant seu, ha perdut realment el seny... Però un cop es refà de l’espant, decideix cedir a en Colón i a la seva colla un local a El Carme d’Olot, a prop dels bombers i de Ràdio Olot. Serà l’origen de La Fageda.