Reconeixement Respon.cat a la gestió de la diversitat d’origen

Reconeixement Respon.cat a la gestió de la diversitat d’origen:

2020


Cadena de restaurants japonesos a domicili que elabora Sushi de qualitat. Es va iniciar al 2013 i ara es disposa de 5 restaurants.

La col·laboració amb Mescladís va néixer des d’una ONG amb la qual col·labora l’empresa pagant-li els estudis a un noi de Guinea Bissau. Aquesta ONG els hi va recomanar establir contacte amb Mescladís i aquí vam començar a treballar junts. Des d'aquell moment, han tingut a 7 alumnes que han estat fent practiques a l’empresa, dels quals 5 han acabat en contractació. Consideren que fan una gran feina, ja que totes les parts estan satisfetes i n’obtenen un benefici.

2018

L’experiència de més de mig segle en el sector de l’hostaleria permet al Grup Andilana conèixer en profunditat les necessitats de la clientela. El 1958 Herminia Camós i el seu fill Lluís van inaugurar l’Hostal Vostra Llar a Palamós i el 1992 van fer un salt a Barcelona amb La Fonda. Avui el Grup Andilana disposa de 35 restaurants en diferents ciutats i 6 hotels amb personalitat pròpia: espais càlids i innovació culinària a força de tradició i productes frescos de mercat. D’aquesta manera es van assentar les bases d’un concepte que suma la bona cuina tradicional a preus assequibles, dins d’un ambient sofisticat, elegant i molt acollidor.