Reconeixement Respon.cat al programa empresarial de voluntariat

Reconeixement Respon.cat al programa empresarial de voluntariat:

2020

Calidad Pascual, empresa familiar amb un conjunt de valors consolidat i diferenciador, referent en el sector de l'alimentació, va iniciar el camí el 1969 a Aranda de Duero, Burgos, per implantar-se a poc temps a tot l’Estat i exportar avui a 67 països. Amb una gamma de més de 200 productes, 6 plantes, 27 delegacions i més de 2.300 empleats, la seva principal activitat és la preparació, envasat, distribució i venda, entre d'altres, de làctics i derivats amb la marca Pascual, aigua mineral natural Bezoya, begudes vegetals Vivesoy, Bifrutas, Mocay Caffè, DiaBalance i The Goods.

2018

Zurich Insurance Group (Zurich) és una asseguradora líder multicanal que proporciona serveis a la seva clientela a nivell local i mundial. A través d’aproximadament 53.000 persones treballadores, ofereix una àmplia gama de productes i serveis de línies personals i d’empreses, així com de vida. Entre els clients de Zurich hi podem trobar particulars, petites empreses, empreses mitjanes i grans, així com multinacionals, en més de 210 països i territoris. El grup té la seva seu principal a Zuric (Suïssa), on es va fundar l’any 1872.

  Novartis aporta solucions per cuidar de la salut que responen a l’evolució de les necessitats dels pacients i de les societats en tot el món. Amb un ampli portafoli que inclou medicaments innovadors, medicaments genèrics i biosimilars i productes per cuidar la visió. Els seus productes estàs disponibles en aproximadament 155 països i van beneficiar prop de 1.000 milions de pacients durant el 2016.

SMILES és el Programa de Voluntariat Corporatiu d’ESTEVE definit per a contribuir a la millora de la salut i de la qualitat de vida de les comunitats properes i de la societat en general, el qual està alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, on poden contribuir de manera més directa per la seva activitat química-farmacèutica.

  HP Barcelona desenvolupa una política activa de Voluntariat Corporatiu com part essencial de la cultura de l’empresa. Recolza entitats, col·lectius i institucions del seu entorn més proper, sempre animant els empleats a cedir part del seu temps com a voluntaris, prioritzant les fórmules que permetin una implicació humana i el compartir els seus coneixements i habilitats. L’any 2015 es van dur a terme més de 40 iniciatives relacionades amb la cultura, l’educació, la igualtat social i la salut, la gran majoria liderades i gestionades pels propis empleats.