Premi Trajectòria del compromís en RSE EMPRESA GRAN

Premi Trajectòria del compromís en RSE EMPRESA GRAN

2020
Hospital Plató és un centre sanitari situat a la ciutat de Barcelona, al bell mig del districte de Sarrià – Sant Gervasi. Fundat el 1925, l’Hospital Plató és un centre acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i pertany al Sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT) des dels seus inicis, al 1985; és membre de la Unió Catalana d'Hospitals i de la Federació Internacional d'Hospitals, i actua com a hospital general bàsic donant cobertura sanitària a una població de 150.000 ciutadans i ciutadanes. És una Fundació sense ànim de lucre que dona assistència a la sanitat pública.
2018
  Comexi, fundada l’any 1954 per la família Xifra, disposa d’una dilatada experiència en el disseny, producció i comercialització de béns d’equips per la indústria de la conversió de l’envàs flexible. Líder a nivell mundial, està integrada per cinc línies de producte: impressió flexogràfica i òfset, laminació, tall i serveis digitals. A més, disposa de la unitat de negoci de servei i assistència tècnica.
  A Unilever treballen perquè la sostenibilitat formi part del dia a dia de les persones i per generar un futur millor. Volen que l’empresa creixi però no a qualsevol preu: el Pla Unilever per a una Vida Sostenible defineix l’estratègia de totes les seves marques oferint productes innovadors amb propòsit social i ambiental, millorant la salut, la qualitat de vida i el benestar dels seus consumidors arreu del món.
  Grupo Menarini assumeix una sèrie de compromisos socials amb l’objectiu últim de conciliar els interessos i processos de la seva activitat empresarial amb els valors i demandes de la societat. El seu compromís és ineludible en l’àmbit de la salut i el seu entorn més proper. D’aquesta manera, la majoria d’accions socialment responsables que promou tenen aquests dos eixos com a denominador comú.
  GAES és una empresa especialitzada en oferir solucions auditives a les persones amb problemes d’audició. Actualment és líder en el seu sector a Espanya, amb una presència amplia i creixent en altres països d’Europa i Llatinoamèrica (Portugal, Xile, Argentina, Equador, Panamà, Turquia), que la converteix en una de les principals cadenes mundials de distribució d’audiòfons, amb més de 500 establiments arreu del món. Forma part del grup GAES l’empresa Microson, únic fabricant espanyol d’audiòfons.